Kättetoimetamise reeglid

Verkkokaupan tuotteita myy Hunaja Hetki Oy, Y-tunnus 3281677-6. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (Suomi alv 24%). Kansainväliset asiakkaat ovat vastuussa kohdemaansa tulleista, maksuista ja veroista. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskustannusten muutoksiin.

 

Toimitus- ja postimaksut:

Matkahuolto:

Lähellä-paketti 5,90 €

Posti:

Postipaketti 6,90 €

Verkkotilausten toimitusaika on normaalisti 1 - 2 viikkoa, personoitavien tilaustuotteiden toimitusaika on 1 - 3 viikkoa.

Maksu:

Tilaus maksetaan ostoksen yhteydessä Paytrail Oy - maksupalvelun kautta.

Verkkopankit: OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-pankki, Ålandsbanken sekä Danske Bank

Lasku/osamaksu: Collector lasku/osamaksu

Kortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express

Muut maksutavat: MobilePay, Pivo

 

Kuitti/Takuutodistus:

Tilaajalle toimitetaan sähköpostiin arvonlisäverollinen kuitti, kun tilaus on vastaanotettu.

 

Palautukset:

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa. Jos tuote halutaan vaihtaa tai palauttaa, pyydämme ottamaan ensin meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@hunajahetki.fi.

Asiakas vastaa palautuksen lähetysmaksusta. Tuotteet voi palauttaa myös Hunaja Hetken myymälöihin.

Hunaja Hetki korvaa palautetun tuotteen/palautettujen tuotteiden hinnan, kun palautus on vastaanotettu ja tuote/tuotteet todettu hyvityskelpoisiksi. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Muista palauttaa kaikki tuotteen osat. Palautukset tehdään sille maksutavalle, jota on käytetty myös alkuperäisessä maksussa. 

HUOM. Personoitavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, sillä tuote on aina uniikki ja suunniteltu asiakasta varten. Jokaisesta personoidusta tuotteesta lähetetään asiakkaalle vedos, johon voi esittää pieniä muutoksia tehtäväksi kerran. Personoidun tuotteen valmistuksessa hinta koostuu suurimmalta osalta suunnittelutyöhön menevästä ajasta, jos vedoksen saamisen jälkeen kauppa halutaan purkaa, hyvitämme tuotteen loppuhinnasta puolet sekä toimituskulut.  Vedoksen hyväksyminen on ostopäätös. Palautusoikeutta ei ole myöskään alennettuun hintaan myydyillä tai kakkoslaatuna myydyillä tuotteilla. Jos kuitenkin personoitavassa tuotteessa on virhe, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse.

 

Force Majeure

Hunaja Hetki ei ota vastuuta ylivoimaisen esteen aiheuttamista haitoista tai viivästyksistä. Hunaja Hetkellä on oikeus muuttaa toimitusehtoja. Kuluttajan vastuulla on tutustua tilaus- ja toimitusehtoihin ennen tilaamista.

ristmenüü