Du miel coulant préparé de manière experte par Honey Hetke et un pot facile à presser, photographié de dos et de face dans un paysage d'été.Du miel coulant préparé de manière experte par Honey Hetke et un pot facile à presser, photographié de dos et de face dans un paysage d'été.Juoksevaa hunajaa valumassa lusikkaan
  • Du miel coulant préparé de manière experte par Honey Hetke et un pot facile à presser, photographié de dos et de face dans un paysage d'été.
  • Du miel coulant préparé de manière experte par Honey Hetke et un pot facile à presser, photographié de dos et de face dans un paysage d'été.
  • Juoksevaa hunajaa valumassa lusikkaan

Courir du miel - Moment de miel

8,00 

Hunaja Hetken laadukas juokseva hunaja suoraan puristepullosta

Hunaja Hetken juokseva hunaja on laadukas, kuumentamaton hunaja. Juokseva hunaja on erinomainen vaihtoehto kiireiseen arkeen ja jokapäiväiseen käyttöön. Juokseva hunaja sopii mm. juomien ja jälkiruokien makeuttamiseen, leivontaan sekä ruuanvalmistukseen. Juokseva hunaja sopii erinomaisesti joka päiväiseen käyttöön sen helppouden vuoksi. Hunaja on helppo annostella puristepullosta suoraan ruokiin ja juomiin, juuri haluttu määrä.

Qualité du miel

Hunaja Hetken juoksevassa hunajassa voit maistaa kukkien eri maut. Juokseva hunaja sisältää tarkkaan valitun tarha-alueen hunajaa, että juoksevuus pysyy mahdollisimman pitkään. Kukkien moninainen kirjo ja vuosien vaihtelut vaikuttavat hunajan makuun. Hunaja Hetken juoksevassa hunajassa voit maistaa metsän hentoisen puolukan meden, villivadelmien ja kukkaniittyjen maun.Hunaja Hetken kaikissa hunajissa vaalitaan laatua ja hunaja käsitellään itse käsityönä mehiläispesistä purkkeihin. Hunaja käsitellään elintarvikehyväksytyissä tiloissa, jotta voimme taata Hunaja Hetken hunajan olevan puhdasta ja laadukasta. Hunajaa ei missään vaiheessa kuummenneta eikä käsitellä, että hunajan kaikki hyvät raaka-aineet säilyvät ja hunaja vitamiinit ja hivenaineet eivät katoa.Juokseva hunaja kannattaa säilyttää huoneenlämmössä, jos sitä säilyttää viileässä se alkaa kiteytymään nopeammin. Kiteytyneen hunajan saa juoksevaksi lämpimässä vesihauteessa. Hunajaa voi myös pakastaa ja se pysyy pakastimessa juoksevana.Hunajaa ei suositella annettavaksi alle yksivuotiaille lapsille.
Description du produit
Informations Complémentaires

Fabricant: Hunaja Hetki Oy Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli +358442475773

Pays d'origine: Finlande

Ranger à température ambiante. Stockage à long terme dans un endroit frais et sec.

Contient : Miel

Määrä: 350 g

Pas pour les enfants de moins d'un an.

Informations complémentaires

[cusrev_reviews comment_file="/comments.php"]

vous pourriez aussi aimer 

croixmenu