クラウンキャンドル - 蜜蝋キャンドル

5,00 ユーロ

Mehiläisvahakynttilät:

Valmistamme mehiläisvahakynttilät itse käsityönä Jalasjärvellä ja Iittalassa. Mehiläisvaha on uusiutuva materiaali, jota saadaan hunajan sivutuotteena mehiläistarhauksessa. (mehiläiset eivät vahingoitu vahan poistamisessa) Mehiläisvaha on 100 % luonnontuote. Kynttilät palavat hitaasti ja kauniisti isolla liekillä. Kynttilöihin EI ole lisätty hajusteita, vaan niissä on mieto luontainen hunajan tuoksu. Ei sisällä allergeeneja. Mehiläisvahakynttilä on ekologisin vaihtoehto kynttilän polttamisessa. Se on hiilivapaa eli tuottaa palaessaan saman määrän hiilidioksidia, kuin mitä siihen on valmistaessa sitoutunut.

Sisustus:

Kauniit käsintehdyt mehiläisvahakynttilät sopivat niin sisutukseen kuin lahjaksiksi. Eri väreillä voit koristaa kotiasi eri vuoden aikoihin sopivilla väreillä. Mehiläisvaha kynttilöillä saat myös väriä tärkeisiin juhlapyhiin kuten lapsen ristiäisiin, valmistujaisjuhliin, rippijuhliin ja muihin teema juhliin.
製品説明
追加情報

キャンドルの使用方法:

-燃えているキャンドルを放置しないでください

- 燃えているキャンドルは子供やペットの手の届かないところに保管してください。

-キャンドル間の距離は常に少なくとも30cmでなければなりません。

-燃えているキャンドルは、不燃性の表面に、可燃性物質から十分な距離を置いて設置する必要があります。

Paloaika:

n. 6 h

Mehiläisvahakynttilät - luonnollinen ja ekologinen valinta

Mehiläisvaha on luonnollinen materiaali, jota mehiläiset tuottavat hunajakennojen rakentamiseen. Se on myös erinomainen raaka-aine kynttilöiden valmistukseen. Mehiläisvahakynttilät ovat suosittuja niiden ekologisuuden, kauniin ulkonäön ja miellyttävän tuoksun vuoksi.

Mehiläisvahakynttilät ovat täysin luonnollisia ja biohajoavia. Ne eivät sisällä mitään keinotekoisia aineita tai kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia sekä ihmisille että ympäristölle. Tämän ansiosta ne ovat turvallisia käyttää kotona tai missä tahansa tilassa.

Mehiläisvahakynttilät palavat puhtaasti ilman mustaa savua tai nokista jäämiä. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan allergikoille tai astmaatikoille, jotka saattavat reagoida muihin kynttilöihin liittyviin epäterveellisiin päästöihin. Mehiläisvahakynttilät eivät myöskään aiheuta hiilidioksidipäästöjä samalla tavalla kuin esimerkiksi parafiini- tai soijavahakynttilät.

Mehiläisvahakynttilöiden paloaika on pidempi kuin monien muiden kynttilöiden. Tämä johtuu mehiläisvahan luonnollisista ominaisuuksista, jotka tekevät siitä erittäin tiivistä ja kestävää. Yksi mehiläisvahakynttilä voi palaa jopa kaksi kertaa niin pitkään kuin vastaava parafiinikynttilä.

Mehiläisvaha on myös uusiutuva resurssi, sillä sitä voidaan kerätä säästeliäästi mehiläispesistään ilman haittaa mehiläisille tai niiden ympäröivälle ekosysteemille. Mehiläiskennojen rakentaminen ja vahan tuottaminen ovat luonnollisia prosesseja, jotka tapahtuvat jatkuvasti mehiläisyhteiskunnassa.

On myös mainitsemisen arvoista, että mehiläisten tukeminen ja heidän tuottamansa vahan käyttö edistää paikallista maataloutta ja ympäröivän luonnon monimuotoisuutta. Mehiläisillä on tärkeä rooli pölyttämälllä kasveja ja näin auttamalla sadonkasvuissa sekakasveja että hedelmä-- ta viljelykasveja.

Mehiläis- tai hunajavaha kynttilät ovat saatavilla eri muodoissa ja kokoisina, joten niitä voi käyttää erilaisissa tilanteissa ja sisustuksessa. Ne ovat myös suosittuja lahjoja, sillä ne edustavat ekologista ja kestävää valintaa.

Joten seuraavan kerran kun haluat luoda tunnelmaa tai etsit lahjaa, harkitse mehiläisvahakynttilöiden valintaa - se on sekä kaunis että vastuullinen valinta!

Taikaa kotiin mehiläisvahakynttilöiden avulla

Mehiläisvahakynttilät ovat loistava tapa tuoda taikaa kotiin. Niiden luonnollinen ja puhtaan energian lähde tekee niistä täydellisen valinnan, kun haluat luoda rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Mehiläisvahakynttilät tarjoavat monia vaihtoehtoja kodin sisustukseen ja tunnelman luomiseen. Ne ovat saatavilla eri kokoisina, muotoisina ja väreinään sekää useissa eri tuoksuissa tai tuoksuttomina versioina. Voit valita juuri sinulle sopivan kynttilän kotisi tyylin mukaan.Hunaja Hetkeltä löydät useita erilaisia mehiläisvahasta tehtyjä kynttilöitä, kuten 天使, ruusu, käpy, ja eläinaiheisia, hevos, karhu, sekä monia muita.

Anna kynttilöiden loiston täyttää kotisi ja nauti rauhallisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä, jonka ne luovat.

 

Mehiläisvahakynttilä parempi vaihtoehto sisäilman kannalta.

Sisäilman laatu on tärkeä tekijä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Monet ihmiset kärsivät erilaisista hengitys- ja allergiaoireista, jotka voivat johtua huonosta sisäilmasta. Yksi tapa parantaa sisäilman laatua on valita luonnollisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kodin tuoksuttamiseen, kuten mehiläisvahakynttilöitä.

Perinteiset kynttilät, kuten parafiinikynttilät, voivat vapauttaa ilmaan haitallisia kemikaaleja, kuten bentseeniä ja tolueenia. Nämä kemikaalit voivat ärsyttää hengitysteitä ja aiheuttaa päänsärkyjä sekä muita oireita herkille henkilöille. Lisäksi parafiini on öljypohjainen tuote, joka ei ole uusiutuva luonnonvara.

Mehiläisvahakynttilät sen sijaan ovat valmistettu 100-prosenttisesta mehiläisvahasta ilman lisättyjä kemikaaleja tai synteettisiä aineita.

Mehiläisvahakynttilät tuottavat myös miellyttävän ja luonnollisen tuoksun, joka ei ole liian voimakas tai keinotekoinen. Ne voivat auttaa luomaan rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin kotiin. Mehiläisvaha palaa hitaasti ja tasaisesti, mikä tekee kynttilöistä kestäviä ja taloudellisia käytössä.

Lisäksi mehiläisvaha on uusiutuva luonnonvara, sillä mehiläiset tuottavat sitä jatkuvasti pesiensä rakentamiseen. Vahan kerääminen ei vahingoita mehiläisiä tai niiden ympäröivää ekosysteemiä, kunhan se tehdään vastuullisesti.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki mehiläisvahakynttilät eivät välttämättä ole samanlaisia. Jotta varmistetaan korkealaatuinen tuote, kannattaa valita sertifioituja mehiläisvahoja käyttävä valmistaja. Sertifioidut kynttilät takaavat puhtaan ja turvallisen palamisen sekä vastuullisen tuotannon.

Mehiläisvaha kosmetiikkaan ja kynttilöihin - kuinka ne eroavat?

Mehiläisvahaa käytetään laajasti kosmetiikassa ja kynttilöiden valmistuksessa. Se on arvostettu raaka-aine sen monipuolisuuden ja hyödyllisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Kosmetiikassa mehiläisvahaa käytetään usein voiteiden, huulirasvojen, saippuoiden ja muiden ihonhoitotuotteiden valmistukseen. Sen pääasiallinen tehtävä näissä tuotteissa on antaa niille rakennetta ja koostumusta sekä auttaa säilyttämään kosteutta iholle. Mehiläisvaha toimii myös luonnollisena suojakerroksena iholle estämällä kosteuden haihtumista.

Kynttilöiden valmistuksessa mehiläisvahaa käytetään sen puhtauden ja luonnollisuuden vuoksi. 

Vaikka sekä kosmetiikassa että kynttilöissä käytetään mehiläisvahaa, niiden eroavaisuudet liittyvät pääasiassa koostumukseen ja prosessointiin. Kosmetiikkatuotteissa mehiläisvaha usein sekoitetaan muihin ainesosiin, kuten öljyihin tai voihin, saadakseen halutun koostumuksen ja ominaisuudet. Kynttilöissä mehiläisvaha voi olla puhdasta tai se voidaan sekoittaa muihin vahoista saataviin aineisiin.

Toinen ero kosmetiikan ja kynttilöiden välillä on tuoksujen käyttö. Kosmetiikassa mehiläisvaha usein toimii pohjana, johon lisätään erilaisia eteerisiä öljyjä tai muita tuoksuja. Kynttilöissä oma luonnollinen tuoksu voi olla riittävä, mutta siihen voidaan myös lisätä hajusteita halutun tuoksun aikaansaamiseksi.

 

Valitsemalla mehiläisvahakynttilän edesautat mehiläistarhojen toimintaa

Mehiläistarhat ovat tärkeitä ekosysteemejä, jotka edistävät kasvien pölytystä ja siten luonnon monimuotoisuutta. Mehiläisten rooli on korvaamaton, sillä ne vastaavat noin 80 prosentista maailman kasveista. Valitettavasti mehiläisten määrät ovat viime vuosikymmeninä vähentyneet huolestuttavasti erilaisten tekijöiden, kuten ilmastonmuutoksen, torjunta-aineiden käytön ja elinympäristön häviämisen takia.

Yksi tapa tukea mehiläistarhojen toimintaa on ostaa mehiläisvahakynttilöitä. Mehiläisvaha on luonnollinen materiaali, jota mehiläiset tuottavat hunajakennoissaan. Kynttilöiden valmistuksessa käytetty mehiläisvaha on yleensä kierrätysmateriaalia tai sivutuote hunajan valmistuksesta. Ostamalla näitä kynttilöitä tuet paitsi paikallisia mehiläistarhaajia myös mehiläisten hyvinvointia.

Mehiläisten taloudellinen merkitys ei rajoitu vain hunajan tuotantoon. Ne osallistuvat myös hedelmien, marjojen ja viljakasvien pölytykseen, mikä puolestaan vaikuttaa suoraan ruoantuotantoomme. Ilman riittäävästi pölyttäjiä kasvien määrät ja laatu voivat heikentyä merkittävästi, mikä vaikuttaa negatiivisesti niin maataloustuotantoon kuin luonnon monimuotoisuuteenkin.

Mehiläistarhojen ylläpito vaatii paljon työtä ja huolenpitoa. Tarhojen omistajat huolehtivat mehiläisistään ruokkimalla niitä, tarkkailemalla niiden terveydentilaa ja suojelemalla niitä erilaisilta uhkatekijöiltä. Mehiläisille on myös tarjottava riittävästi kukkivia kasveja, jotta ne saavat ravintoa ja pystyvät tuottamaan hunajaa sekä muita mehilätuotteita.

Ostamalla mehiläisvahakynttilän edesautat mehiläistarhojen toimintaa monella tapaa. Ensinnäkin, ostamasi kynttilän tuotto auttaa tarhaajia kattamaan kulujaan ja investoimaan parempiin olosuhteisiin mehiläisilleen. Toiseksi, kun ostat kynttilän suoraan paikalliselta tai luomutuottajalta, tuet samalla kestävää maataloutta ja ekologista elämääntapaa.

On myös hyvä tiedostaa, että valitsemalla mehiläisvahakynttilän vaihtoehdoksi perinteisten parafiini- tai soijakynttilöiden sijaan teet ympäristöystävällisen valinnan. Mehiläisvaha on uusiutuva luonnonvara, kun taas parafiini on öljypohjainen ja soija viljelyyn perustuva materiaali.

Mehiläistarhojen tukeminen mehiläisvahakynttilöiden ostolla on helppo tapa edistää mehiläisten hyvinvointia ja samalla tukea kestävämpää maataloutta. Pienillä teoilla voimme kaikki vaikuttaa positiivisesti ympäröivään maailmaan ja varmistaa, että meillä on tulevaisuudessa riittävästi pölyttäjiä kasvejemme hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Voit tutustua meidän tarinaamme täältä.

追加情報

Musta, Ruskea, Violetti, Tummansininen, Sininen, Turkoosi, Vaaleansininen, Tummanvihreä, Vihreä, Tummanpunainen, Punainen, Oranssi, Hunajan keltainen, Kirkkaan keltainen, Pinkki, Rosa, Valkoinen

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

あなたはおそらくそれも好きでしょう 

クロスメニュー