ミツバチはよく世話をするとよく育ちます
  • ミツバチはよく世話をするとよく育ちます

神の巣 - 蜂の巣

250,00 1050,00 

Haluatko ostaa itsellesi tai ystävällesi kummimehiläispesän?

Kummipesä on mehiläispesä, jonka voi ostaa itselleen tai ystävälleen yhdestä vuodesta viiteen vuoteen kerralla. Pesän omistus ja hoito säilyy Hunaja Hetkellä. 

Mitä kummipesä tarkoittaa?

Ostamalla kummipesän tuet luonnon pölytystä.Kummipesän omistajille järjestetään webinaari, missä kerrotaan mehiläisistä, pölytyksestä ja mehiläisten hyödyistä.Kesällä on mahdollisuus osallistua 1-2 pesäkäynnille lisämaksua vastaan. 

Mitä kummipesän ostaja saa:

Kummipesän omistajalle lähetetään purkki alkukesän hunajaa ja purkki loppukesän hunajaa, kennohunajapala ja yksi extra hunaja lisäksi. Lisäksi omistaja saa 30 g pussin siitepölyä ja hunajaisen huulivoiteen.Tilauksen jälkeen asiakas saa videoesityksen mehiläispesistä, kesän aikana asiakkaalle lähetetään vähintään 4 video materiaalia ja blogipostauksia mehiläistarhauksesta.Heräsikö lisäkysymyksiä kummipesästä? Ole meihin yhteydessä info@hunajahetki.fi / 0442475773
製品説明
追加情報

Miksi ostaa kummipesä?

Me Hunaja Hetkellä haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tukea luonnonpölytystä ja ekologisuutta ostamalla itsellesi kummipesän. Kummipesä on mehiläispesä, jonka asiakas saa vuokrata 1-5 vuodeksi kerrallaan itselleen tai lahjaksi. Pesän omistus ja hoito säilyy Hunaja Hetkellä. Kummipesän ostaja saa tuotepaketin ja tietoa mehiläisistä. Kummipesistä tulevilla tuotoilla lisäämme pesien määrää ja pölytystä useilla alueilla ympäri Suomea.

Pölytyksen hyödyt

Mitä hyötyä pölytyksestä sitten on? Hyvänä esimerkkinä jokainen on varmasti nähnyt ruttuisen ja hieman epämuodostuneen mansikan. Se kertoo, että sitä mansikkaa ei ole pölytetty. Marjat, hedelmäpuut, härkäpapu, rypsi ja monen muun sadon kasvi tarvitsevat pölytystä ja hyvin pölytettyinä satomäärät voivat nousta useita kymmeniä prosentteja kasvista riippuen. Hyvä pölytys tarkoittaa sitä, että saamme pienemmältä alueelta enemmän satoa. Myös luonnon marjat tarvitsevat pölytystä.

Hunaja Hetkellä mehiläisten hyvinvointi on tärkein kriteeri. Kun meidän mehiläiset voivat hyvin ne pölyttää ja tuottaa hunajaa. Me Hunaja Hetkellä hoidamme itse mehiläiset alusta loppuun asti. Olemme ammattitarhaajia ja mehiläistarhaus on päätyömme. Päätyömme ansiosta pystymme huolehtimaan mehiläiset säävaihteluista huolimatta parhaaseen aikaan ja seuraamaan mehiläisten hyvinvointia ajallaan. Suomen kesä on hyvin nopea ja olosuhteet vaihtelevat nopeasti, joten on erittäin tärkeää, että pystyy käymään tarhoilla oikea-aikaisesti.

Mottomme on, kun mehiläiset voivat hyvin niin me ihmisetkin voimme hyvin.

 

 

 

 

追加情報

Vuosi

1 vuosi, 2 vuotta, 5 vuotta

Pesävierailu

Ei pesävierailua, yksi pesävierailu, kaksi pesävierailua

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

あなたはおそらくそれも好きでしょう 

オプションを選択 この商品には複数のバリエーションがあります。 オプションは商品ページから選択できます

6月の野草コース

55,00 ユーロ

オーツ麦石鹸のパッケージの写真。裏面には白い背景に他の石鹸のパッケージが表示されます。

オプションを選択 この商品には複数のバリエーションがあります。 オプションは商品ページから選択できます

オーツ麦石鹸 - 全身洗浄用

15,00 35,00 

写真はヒマラヤ岩塩石鹸、重さ90グラム。この石鹸は、「Hunajahetki」のロゴと「Handmade in Finland」という文字が記された茶色と白のパッケージの隣に写真が掲載されており、また同社のウェブサイト「www.hunajahetki.fi」も掲載されている。石鹸は白ベースに置かれ、背景色は温かみのあるベージュです。

オプションを選択 この商品には複数のバリエーションがあります。 オプションは商品ページから選択できます

フィンランドで手作りされた石鹸。「シーバックソーン ソープ - 90g」の文字があり、茶色と白のパッケージにシーバックソーンの枝の絵が描かれており、ベージュ色の背景に白い楕円形のプレートに表示されています。

オプションを選択 この商品には複数のバリエーションがあります。 オプションは商品ページから選択できます

1 2 3 14
クロスメニュー