Kuvassa valkoisella taustalla puoliksi näkyvissä vanha savilautanen, jossa jugurttia ja kauniin erivärisiä siitepölyhippuja levitettynä tasaisesti jugurtin päälle.
  • Kuvassa valkoisella taustalla puoliksi näkyvissä vanha savilautanen, jossa jugurttia ja kauniin erivärisiä siitepölyhippuja levitettynä tasaisesti jugurtin päälle.

花粉 - ハニーモーメント

10,00 ユーロ

Hunaja Hetken laadukas, kotimainen kuivattu siitepöly

Sopii erinomaisesti käytettäväksi siitepölykauden ulkopuolella. Käyttö aloitettava varovasti, jos epäilet allergiaa voit aloittaa siitepölyn käytön yhdellä hippusella ja nostaa annosmäärää hiljalleen. Siitepölyn väri kertoo mistä kasvista siitepöly on peräisin. Esimerkiksi oranssi on voikukasta, musta horsmasta ja niin edelleen. Siitepöly kerää kuitenkin itseensä myös tuulipölytteisten kasvien siitepölyä, joten jos olet allerginen esimerkiksi koivulle, timoteille tai vastaavalle saatat altistua vastaaviin siitepölyihin pienissä määrissä nauttiessa mehiläisten keräämää siitepölyä. Nauti siitepölyä jogurtin, rahkan, puuron päällä tai sellaisenaan.Annos 0,5-1 tl / pvTiesitkö, että Hunaja Hetki siirtyy kokonaan luomutuotantoon 2025 mennessä, jolloin myös Hunaja Hetken siitepöly on luomua. Vuonna 2024 2/3 osaa tuotteista on jo luomua.
製品説明
追加情報

Siitepöly:

Ravintosisältö/100 g
Energia 1600 kJ/379 kcal
Rasva 7.2 g
josta tyydyttynyttä 0.7 g
Hiilihydraatit 56 g
josta sokereita 34.8 g
Proteiinit 22.5 g
Suola 0,13 g
Omega- 3-rasvahapot 0,6

メーカー: フナジャ・ヘキ・オイ

Vallinmäentie 40, 61640

+358 4424 75773

原産国: フィンランド

Säilytetään huoneenlämmössä. Pitkäaikainen säilytys viileässä ja kuivassa paikassa. Voi myös pakastaa.

追加情報

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

あなたはおそらくそれも好きでしょう 

クロスメニュー