Мед Манікукка - Hunaja Hetken, ферма Vallinmäki від точки до точки

8,00 

Якість меду

Vallinmäen tilan kaikissa hunajissa vaalitaan laatua ja hunaja käsitellään itse käsityönä mehiläispesistä purkkeihin. Hunaja käsitellään elintarvikehyväksytyissä tiloissa, jotta voimme varmistaa hunajan olevan puhdasta ja laadukasta. Hunaja purkitetaan juoksevana ja sen annetaan kiteytyä rauhassa hinokiteiseksi purkissa. Hunajaa ei missään vaiheessa kuummenneta eikä käsitellä, että hunajan kaikki hyvät raaka-aineet säilyvät ja hunaja vitamiinit ja hivenaineet eivät katoa.
Опис продукту
Додаткова інформація

Hunaja Hetken, Vallinmäen tilan toimipiste on Jeminan maatila Jalasjärvellä missä osa Jalasjärveltä tulleesta hunajasta purkitetaan Vallinmäen tilan purkkiin ja näin saadaan asiakkaille paikallista hunajaa omaan purkkiin.

Vallinmäen tilan monikukka hunaja on vapaasti kiteytynyt hunaja. Hunaja pakataan juoksevana ja hunaja saa kiteytyä vapaasti ajan kanssa.  Vapaasti kiteytynyt hunaja on niin sanottua vanhanajan hunajaa, sillä sitä ei ole käsitelty mitenkään. Vanhan ajan hunajan voit erottaa pinnalle muodostuneesta härmästä. Härmä on vaaleaa kuviota hunajan pinnalla ja kertoo hunajan olevan laadukasta.

Vain yli 1 vuotiaille.

Містить: мед

Määrä: 300 g

Виробник:

Vallinmäen tila
Jemina Valli
Vallinmäentie 40 61640 Ala-Valli
+358504007510

Країна народження: Фінляндія

Säilytetään huoneenlämmössä. Pitkäaikainen säilytys viileässä ja kuivassa paikassa. Hunajaa voi myös pakastaa.

Додаткова інформація

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Вам також може сподобатися 

хрестикменю