Зображення упаковки вівсяного мила, на звороті якого на білому тлі видно інші упаковки милаLuonnonkosmetiikan kaurasaippua, joka on pakattu yksinkertaiseen, ruskeaan ja valkoiseen paperipakettiin merkinnällä "Kaurasaippua -90 g, Handmade in Finland, www.hunajahetki.fi", viereisessä valkoisessa saippua-alustassa palanen saippuaa. Tausta on yhtenäinen beige.
  • Зображення упаковки вівсяного мила, на звороті якого на білому тлі видно інші упаковки мила
  • Luonnonkosmetiikan kaurasaippua, joka on pakattu yksinkertaiseen, ruskeaan ja valkoiseen paperipakettiin merkinnällä "Kaurasaippua -90 g, Handmade in Finland, www.hunajahetki.fi", viereisessä valkoisessa saippua-alustassa palanen saippuaa. Tausta on yhtenäinen beige.

Вівсяне мило - для миття всього тіла

15,00 35,00 

Rauhoittava ja puhdistava kaurapalasaippua

Rauhoittava ja puhdistava kaurasaippua on luonnollinen vaihtoehto ihonhoitoon kasvojen ja koko vartalon pesuun. Varastoi kuivassa paikassa. Jos saippuaa joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Kaurasaippua sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Erinomainenn herkälle ja kuivalle iholle. Kaurasaippua on hellävarainen sopii myös vaiuroituneen ihon hoitoon. Kaurasaippua puhdistaa ihoa tehokkaasti, poistamatta liikaa luonnollisia öljyjä, mikä auttaa säilttämään ihon kosteustasapainon. Kaura on tunnettu rauhoittavasta vaikutuksestaan. Kaurasaippua voi auttaa lievittämään ihoärsytystä ja tulehduksia, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon esimerkiksi ekseemasta tai muista iho-ongelmista kärsivälle. Kaurassa on luonnostaan kosteuttavia ominausuuksia, jotka auttavat pitämään ihon kosteutettuna ja pehmeänä. Hunaja Hetken kaurasaippua sisältää hienojakoista kaurajauhetta, mikä antaa kevyen kuorivan vaikutuksen, auttaen poistamaan kuollutta ihosollukkoa ja tekemään isota pehmeämmän. Hunaja Hetken palasaippua valmistetaan itse käsityönä tehtynä. Jokainen saippua on yksilöllinen ja kauran eri omanaisuudet kaura öljynä ja jauheena tekee palasaippuasta täydellisen. Kaurajauho tekee saippuasta hieman kuorivan ja kauraöljy sopii Suomalaiseen vaihtelevaan sääolosuihteisiin ja ehkäiseen ihon kuivumista eri vuodenaikoina.Kaurasaippua sopii yleensä monille ihotyypeille, mutta kuten muidenkin tuotteiden kanssa, on hyvä tehdä allergiatesti etukäteen mikäli epäilee tuotteet sopimattomuutta. 
Опис продукту
Додаткова інформація

Hunaja Hetki käyttää saippuoissa vain laadukkaita raaka-aineita ja jokainen erä testataan laadun varmistamiseksi.

Виробник: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+358 4424 75773

Країна виробник: Фінляндія

Kaurasaippua sisältää:

Inci: Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Sodium Sunflowerseedate, Avena Sativa Kernel Flour, Aqua, Glycerin, Sodium Oat Seedate

Кількість: ~90г

Додаткова інформація

сума:

1, 2, 3

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Вам також може сподобатися 

хрестикменю