Kuvassa on käsin tehty suomalainen saippua, joka on nimeltään "Tyrnisaippua" ja jonka paino on noin 90 grammaa. Saippua on ruskeassa paperirasiassa, pehmeää keltaista taustaa vasten ja nurkassa on vihreitä lehtiä ja oransseja marjoja. Yritys "HunajaHetki" mainitaan, ja verkkosivusto 'www.hunajahetki.fi' on myös näkyvissä, lisätietoja on saatavilla siellä.Suomessa käsin tehty saippua, jossa lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ruskeavalkoisessa pakkauksessa, jossa on tyrninoksan kuva, esillä valkoisella soikealla lautasella beigeä taustaa vasten.Kuva tyrnisaippuan paketista, joka on luonnlisen ruskea ja valkoisessa etiketissä lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ja tyrninoksan kuva.
  • Kuvassa on käsin tehty suomalainen saippua, joka on nimeltään "Tyrnisaippua" ja jonka paino on noin 90 grammaa. Saippua on ruskeassa paperirasiassa, pehmeää keltaista taustaa vasten ja nurkassa on vihreitä lehtiä ja oransseja marjoja. Yritys "HunajaHetki" mainitaan, ja verkkosivusto 'www.hunajahetki.fi' on myös näkyvissä, lisätietoja on saatavilla siellä.
  • Suomessa käsin tehty saippua, jossa lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ruskeavalkoisessa pakkauksessa, jossa on tyrninoksan kuva, esillä valkoisella soikealla lautasella beigeä taustaa vasten.
  • Kuva tyrnisaippuan paketista, joka on luonnlisen ruskea ja valkoisessa etiketissä lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ja tyrninoksan kuva.

Обліпихове мило - Hanaja Hetki

15,00 35,00 

Tyrnisaippua

Kuoriva, kosteuttava ja rauhoittava tyrnisaippua kasvojen ja koko vartalon pesuun. Varastoi kuivassa paikassa. Jos saippuaa joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Tyrnisaippua on tunnettu ihon kosteuttamisesta ja sen hyödyistä ihonhoidossa. Se auttaa kosteuttamaan isoa ja vähentää kuivuutta. Tyrnisaippua sisältää antioksidantteja, kuten  C-vitamiinia ja E-Vitamiinia, jotka auttaa suojamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Saippua on luonnollinen puhdistusaine ja se auttaa poistamaan likaa, öljyä ja muita epäpuhtauksia iholta. Hunaja Hetken Tyrnisaippua sisältää sekä tyrniöljyä, että tyrninmarjarouhetta. 
Опис продукту
Додаткова інформація

Виробник: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+358 4424 75773

Країна виробник: Фінляндія

Inci: Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glycerin, Sodium Oat Seedate, Hippophae Rhamnoides Extract, Hippophae Rhamnoides Seed Oil

Määrä: ~90 g

Додаткова інформація

сума:

1, 2, 3

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Вам також може сподобатися 

хрестикменю