Kuvassa pieni rommilasi melkein täyttä rommia, tummalla taustalla kuvattuna. LAsi on pöydällä ja takanta näkyy ruskea seinä.

Медовий препарат зі смаком рому - Hunaja Hetki

12,00 100,00 

Rommin makuinen hunaja

Rommihunja on oiva lisä käytettäväksi leivonnaisissa, juustolautasen kanssa, kuumiin juomiin ja sellaisenaan nautittavaksi. Rommin ja hunajan aromit, pehmeä tumma vivahde tuo maukkaan lisän ja luksusta arjen keskelle.Rommihunaja on osoittautunut Hunaja Hetken suosikki hunajaksi ja on myös miesväen makuun.

Якість меду

Hunaja Hetken kaikissa hunajissa ja hunajavalmisteissa vaalitaan laatua ja hunaja käsitellään itse käsityönä mehiläispesistä purkkeihin saakka. Hunaja käsitellään elintarvikehyväksytyissä tiloissa, jotta voimme taata Hunaja Hetken hunajan olevan puhdasta ja laadukasta. Makuhunajissa käytämme pehmeäksi vaivattua, suussa sulavaa hunajaa, jossa hunajan maku ja Rommin maku yhdessä tekevät hunajavalmisteesta täydellisen yhdistelmän. Hunajaa ei missään vaiheessa kuummenneta vaan sitä sekoitetaan ennen purkittamista Näin hunajan kiderakenne tasoittuu ja hunajasta tulee lusikoitavaa ja hyvin pehmoista. Näin takaamme, että hunajan kaikki hyvät raaka-aineet säilyvät ja hunaja vitamiinit ja hivenaineet eivät katoa. 
Опис продукту
Додаткова інформація

Виробник: Hunaja Hetki Oy Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli +358442475773

Країна народження: Фінляндія

Зберігати при кімнатній температурі. Тривале зберігання в прохолодному і сухому місці.

Sisältää: Hunaja, rommiaromi.

Обсяг: 270 г

Не для дітей до року.

Додаткова інформація

сума:

1, 5, 10

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Вам також може сподобатися 

хрестикменю