Свічка спіральна - свічка з бджолиного воску

5,00 

Свічки з бджолиного воску:

Ми виготовляємо свічки з бджолиного воску вручну в Яласъярві та Іітталі. Бджолиний віск є відновлюваним матеріалом, який отримують як побічний продукт меду в бджільництві. (при видаленні воску бджоли не шкодять) Бджолиний віск є натуральним продуктом 100 %. Свічки горять повільно і красиво великим полум'ям. Свічки не містять ароматизаторів, але мають легкий аромат натурального меду. Не містить алергенів. Свічка з бджолиного воску – найбільш екологічний варіант горіння свічки. Він не містить вуглецю, тобто під час згоряння виділяє таку ж кількість вуглекислого газу, яка була виділена під час його виробництва.

Декор:

Красиві свічки з бджолиного воску ручної роботи підійдуть як для прикраси, так і в якості подарунка. За допомогою різних кольорів ви можете прикрасити свій будинок кольорами, які підходять для різних пір року. За допомогою свічок з бджолиного воску ви також можете додати колориту важливим святам, таким як хрестини дитини, випускний вечір, хрестини та інші тематичні вечірки.
Опис продукту
Додаткова інформація

Інструкція по застосуванню свічки:

-запалені свічки не можна залишати без нагляду

-запалені свічки необхідно зберігати в недоступному для дітей та домашніх тварин місці

-відстань між свічками завжди повинна бути не менше 30 см.

-палаюча свічка повинна бути розміщена на негорючій поверхні та на достатній відстані від легкозаймистих матеріалів.

Час горіння:

приблизно 6 год

Mehiläisvahakynttilät - luonnollinen ja ekologinen valinta

Mehiläisvaha on luonnollinen materiaali, jota mehiläiset tuottavat hunajakennojen rakentamiseen. Se on myös erinomainen raaka-aine kynttilöiden valmistukseen. Mehiläisvahakynttilät ovat suosittuja niiden ekologisuuden, kauniin ulkonäön ja miellyttävän tuoksun vuoksi.

Mehiläisvahakynttilät ovat täysin luonnollisia ja biohajoavia. Ne eivät sisällä mitään keinotekoisia aineita tai kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia sekä ihmisille että ympäristölle. Tämän ansiosta ne ovat turvallisia käyttää kotona tai missä tahansa tilassa.

Mehiläisvahakynttilät palavat puhtaasti ilman mustaa savua tai nokista jäämiä. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan allergikoille tai astmaatikoille, jotka saattavat reagoida muihin kynttilöihin liittyviin epäterveellisiin päästöihin. Mehiläisvahakynttilät eivät myöskään aiheuta hiilidioksidipäästöjä samalla tavalla kuin esimerkiksi parafiini- tai soijavahakynttilät.

Mehiläisvahakynttilöiden paloaika on pidempi kuin monien muiden kynttilöiden. Tämä johtuu mehiläisvahan luonnollisista ominaisuuksista, jotka tekevät siitä erittäin tiivistä ja kestävää. Yksi mehiläisvahakynttilä voi palaa jopa kaksi kertaa niin pitkään kuin vastaava parafiinikynttilä.

Mehiläisvaha on myös uusiutuva resurssi, sillä sitä voidaan kerätä säästeliäästi mehiläispesistään ilman haittaa mehiläisille tai niiden ympäröivälle ekosysteemille. Mehiläiskennojen rakentaminen ja vahan tuottaminen ovat luonnollisia prosesseja, jotka tapahtuvat jatkuvasti mehiläisyhteiskunnassa.

On myös mainitsemisen arvoista, että mehiläisten tukeminen ja heidän tuottamansa vahan käyttö edistää paikallista maataloutta ja ympäröivän luonnon monimuotoisuutta. Mehiläisillä on tärkeä rooli pölyttämälllä kasveja ja näin auttamalla sadonkasvuissa sekakasveja että hedelmä-- ta viljelykasveja.

Mehiläis- tai hunajavaha kynttilät ovat saatavilla eri muodoissa ja kokoisina, joten niitä voi käyttää erilaisissa tilanteissa ja sisustuksessa. Ne ovat myös suosittuja lahjoja, sillä ne edustavat ekologista ja kestävää valintaa.

Joten seuraavan kerran kun haluat luoda tunnelmaa tai etsit lahjaa, harkitse mehiläisvahakynttilöiden valintaa - se on sekä kaunis että vastuullinen valinta!

Taikaa kotiin mehiläisvahakynttilöiden avulla

Mehiläisvahakynttilät ovat loistava tapa tuoda taikaa kotiin. Niiden luonnollinen ja puhtaan energian lähde tekee niistä täydellisen valinnan, kun haluat luoda rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Mehiläisvahakynttilät tarjoavat monia vaihtoehtoja kodin sisustukseen ja tunnelman luomiseen. Ne ovat saatavilla eri kokoisina, muotoisina ja väreinään sekää useissa eri tuoksuissa tai tuoksuttomina versioina. Voit valita juuri sinulle sopivan kynttilän kotisi tyylin mukaan.Hunaja Hetkeltä löydät useita erilaisia mehiläisvahasta tehtyjä kynttilöitä, kuten ангел, ruusu, käpy, ja eläinaiheisia, hevos, karhu, koira sekä monia muita.

Anna kynttilöiden loiston täyttää kotisi ja nauti rauhallisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä, jonka ne luovat.

 

Mehiläisvahakynttilä parempi vaihtoehto sisäilman kannalta.

Sisäilman laatu on tärkeä tekijä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Monet ihmiset kärsivät erilaisista hengitys- ja allergiaoireista, jotka voivat johtua huonosta sisäilmasta. Yksi tapa parantaa sisäilman laatua on valita luonnollisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kodin tuoksuttamiseen, kuten mehiläisvahakynttilöitä.

Perinteiset kynttilät, kuten parafiinikynttilät, voivat vapauttaa ilmaan haitallisia kemikaaleja, kuten bentseeniä ja tolueenia. Nämä kemikaalit voivat ärsyttää hengitysteitä ja aiheuttaa päänsärkyjä sekä muita oireita herkille henkilöille. Lisäksi parafiini on öljypohjainen tuote, joka ei ole uusiutuva luonnonvara.

Mehiläisvahakynttilät sen sijaan ovat valmistettu 100-prosenttisesta mehiläisvahasta ilman lisättyjä kemikaaleja tai synteettisiä aineita.

Mehiläisvahakynttilät tuottavat myös miellyttävän ja luonnollisen tuoksun, joka ei ole liian voimakas tai keinotekoinen. Ne voivat auttaa luomaan rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin kotiin. Mehiläisvaha palaa hitaasti ja tasaisesti, mikä tekee kynttilöistä kestäviä ja taloudellisia käytössä.

Lisäksi mehiläisvaha on uusiutuva luonnonvara, sillä mehiläiset tuottavat sitä jatkuvasti pesiensä rakentamiseen. Vahan kerääminen ei vahingoita mehiläisiä tai niiden ympäröivää ekosysteemiä, kunhan se tehdään vastuullisesti.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki mehiläisvahakynttilät eivät välttämättä ole samanlaisia. Jotta varmistetaan korkealaatuinen tuote, kannattaa valita sertifioituja mehiläisvahoja käyttävä valmistaja. Sertifioidut kynttilät takaavat puhtaan ja turvallisen palamisen sekä vastuullisen tuotannon.

Mehiläisvaha kosmetiikkaan ja kynttilöihin - kuinka ne eroavat?

Mehiläisvahaa käytetään laajasti kosmetiikassa ja kynttilöiden valmistuksessa. Se on arvostettu raaka-aine sen monipuolisuuden ja hyödyllisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Kosmetiikassa mehiläisvahaa käytetään usein voiteiden, huulirasvojen, saippuoiden ja muiden ihonhoitotuotteiden valmistukseen. Sen pääasiallinen tehtävä näissä tuotteissa on antaa niille rakennetta ja koostumusta sekä auttaa säilyttämään kosteutta iholle. Mehiläisvaha toimii myös luonnollisena suojakerroksena iholle estämällä kosteuden haihtumista.

Kynttilöiden valmistuksessa mehiläisvahaa käytetään sen puhtauden ja luonnollisuuden vuoksi. 

Vaikka sekä kosmetiikassa että kynttilöissä käytetään mehiläisvahaa, niiden eroavaisuudet liittyvät pääasiassa koostumukseen ja prosessointiin. Kosmetiikkatuotteissa mehiläisvaha usein sekoitetaan muihin ainesosiin, kuten öljyihin tai voihin, saadakseen halutun koostumuksen ja ominaisuudet. Kynttilöissä mehiläisvaha voi olla puhdasta tai se voidaan sekoittaa muihin vahoista saataviin aineisiin.

Toinen ero kosmetiikan ja kynttilöiden välillä on tuoksujen käyttö. Kosmetiikassa mehiläisvaha usein toimii pohjana, johon lisätään erilaisia eteerisiä öljyjä tai muita tuoksuja. Kynttilöissä oma luonnollinen tuoksu voi olla riittävä, mutta siihen voidaan myös lisätä hajusteita halutun tuoksun aikaansaamiseksi.

 

Valitsemalla mehiläisvahakynttilän edesautat mehiläistarhojen toimintaa

Mehiläistarhat ovat tärkeitä ekosysteemejä, jotka edistävät kasvien pölytystä ja siten luonnon monimuotoisuutta. Mehiläisten rooli on korvaamaton, sillä ne vastaavat noin 80 prosentista maailman kasveista. Valitettavasti mehiläisten määrät ovat viime vuosikymmeninä vähentyneet huolestuttavasti erilaisten tekijöiden, kuten ilmastonmuutoksen, torjunta-aineiden käytön ja elinympäristön häviämisen takia.

Yksi tapa tukea mehiläistarhojen toimintaa on ostaa mehiläisvahakynttilöitä. Mehiläisvaha on luonnollinen materiaali, jota mehiläiset tuottavat hunajakennoissaan. Kynttilöiden valmistuksessa käytetty mehiläisvaha on yleensä kierrätysmateriaalia tai sivutuote hunajan valmistuksesta. Ostamalla näitä kynttilöitä tuet paitsi paikallisia mehiläistarhaajia myös mehiläisten hyvinvointia.

Mehiläisten taloudellinen merkitys ei rajoitu vain hunajan tuotantoon. Ne osallistuvat myös hedelmien, marjojen ja viljakasvien pölytykseen, mikä puolestaan vaikuttaa suoraan ruoantuotantoomme. Ilman riittäävästi pölyttäjiä kasvien määrät ja laatu voivat heikentyä merkittävästi, mikä vaikuttaa negatiivisesti niin maataloustuotantoon kuin luonnon monimuotoisuuteenkin.

Mehiläistarhojen ylläpito vaatii paljon työtä ja huolenpitoa. Tarhojen omistajat huolehtivat mehiläisistään ruokkimalla niitä, tarkkailemalla niiden terveydentilaa ja suojelemalla niitä erilaisilta uhkatekijöiltä. Mehiläisille on myös tarjottava riittävästi kukkivia kasveja, jotta ne saavat ravintoa ja pystyvät tuottamaan hunajaa sekä muita mehilätuotteita.

Ostamalla mehiläisvahakynttilän edesautat mehiläistarhojen toimintaa monella tapaa. Ensinnäkin, ostamasi kynttilän tuotto auttaa tarhaajia kattamaan kulujaan ja investoimaan parempiin olosuhteisiin mehiläisilleen. Toiseksi, kun ostat kynttilän suoraan paikalliselta tai luomutuottajalta, tuet samalla kestävää maataloutta ja ekologista elämääntapaa.

On myös hyvä tiedostaa, että valitsemalla mehiläisvahakynttilän vaihtoehdoksi perinteisten parafiini- tai soijakynttilöiden sijaan teet ympäristöystävällisen valinnan. Mehiläisvaha on uusiutuva luonnonvara, kun taas parafiini on öljypohjainen ja soija viljelyyn perustuva materiaali.

Mehiläistarhojen tukeminen mehiläisvahakynttilöiden ostolla on helppo tapa edistää mehiläisten hyvinvointia ja samalla tukea kestävämpää maataloutta. Pienillä teoilla voimme kaikki vaikuttaa positiivisesti ympäröivään maailmaan ja varmistaa, että meillä on tulevaisuudessa riittävästi pölyttäjiä kasvejemme hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Voit tutustua meidän tarinaamme звідси.

Додаткова інформація

колір

Чорний, коричневий, фіолетовий, темно-синій, блакитний, бірюзовий, світло-блакитний, темно-зелений, зелений, темно-червоний, червоний, помаранчевий, медово-жовтий, яскраво-жовтий, рожевий, рожевий, білий

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Вам також може сподобатися 

хрестикменю