На малюнку з фоном кольору охри упаковка шампуню і шампунь на круглій мильниці, злегка під нахилом. Шампунь має форму троянди і натуральний білий колір. Зображення — це зображення продукту, зроблене у фотостудії.Kuvassa näkyy Hunaja Hetken Hellän palashampoon pakkaus etupuolelta kuvattuna ja alla näkyy pieni reuna Hunaja Hetken suolapalasaippua rasiasta.
  • На малюнку з фоном кольору охри упаковка шампуню і шампунь на круглій мильниці, злегка під нахилом. Шампунь має форму троянди і натуральний білий колір. Зображення — це зображення продукту, зроблене у фотостудії.
  • Kuvassa näkyy Hunaja Hetken Hellän palashampoon pakkaus etupuolelta kuvattuna ja alla näkyy pieni reuna Hunaja Hetken suolapalasaippua rasiasta.

Ніжний шампунь з білою глиною і мило

15,00 35,00 

Hellä valkosavi palashampoo hellään hiusten pesuun

Hellävaraisesti puhdistava shampoopala, levitä kosteisiin hiuksiin ja huuhtele hyvin. Toista tarvittaessa. Varastoi kuivassa paikassa. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Miksi valita Hellä valkosavi shampoo?

Valkosavi on yksi monista savityypeistä. Valkosavi on erinomainen ainesosa puhdistamaan hiuspohjaa ja hiuksia. Se imee itseensä ylimääräistä öljyä ja epäpuhtauksia. Näin shampoo tasapainoittaa hiuspohjan öljyisyyttä. Valkosavi on hellävarainen ja sopii hyvin herkälle hiuspohjalle. Valkosavi auttaa rauhoittaman ärtynyttä hiuspohjaa ja lievittää kutinaa tai hilseen oireita. Se edistää myös hiuspohjan verenkiertoa, mikä tulee hiusten terveyttä ja kasvua. Valkosavi shampoo tekee hiuksista pehmeämmät ja kiiltävämmät antaen hiuksille volyymia ja lisää niiden rakennetta.  
Опис продукту
Додаткова інформація

Hunaja Hetken Hellä palashampoo on valmistettu laadukkaista raaka-aineista käsityönä.

 

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Avocadoate, Sodium Hempseedate, Sodium Grapeseedate, Aqua, Glycerin, Sodium Shea butterate, Sodium Castorate, Kaolin

Määrä: ~70 g

Виробник: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+358 4424 75773

Країна народження: Фінляндія

Додаткова інформація

сума:

1, 2, 3

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Вам також може сподобатися 

хрестикменю