Дякуємо 2023 і вітаємо 2024

Kiitos ja kiitollisuus on päällimäiset sanat vuodesta 2023 ja into ja uudet haasteet odottaa vuonna 2024!

Kiitollisuus ennen kaikki asiakkaita kohtaan, mutta myös meidän tiimiä, harjoittelijoita, muita yrittäjiä ja alantoimijoita kohtaan. Ennen kaikkiea saadaan olla kiitollisia Hunaja Hetkellä siitä, että otimme riskin ja lähdimme yrittämään ja kehittämään yhteistä yritystä. Se luottamus, vertaistuki,  ääriolosuhteissa jaksaminen ja toisen ymmärtäminen on, jotain mistä saa olla valtavan kiitollinen. Hunaja Hetki on kahden naisen yritys ja se voima ja into minkä saa toteutettua kun pääsee keskustelemaan toisen yrittäjän kanssa ja on toinen joka ymmärtää mitä yrittäjyys on, joustaa ja on valmis panostamaan 100 % yhteiseen yritykseen on mieletön. Sillä kun kaksi naista panostaa 100 % on se 200 % ja se on auttanut meidät luomaan tyhjästä hienon yrityksen, jonka toimintaa saamme kehittää ja jonka ansiosta saamme tuoda asaikkaillemme upeita tuotteita ja elintarvikkeita markkinoille. Vaikka meitä on kaksi yrittäjää on meillä myös perheet, ystävät olleet tukena ja auttaneet aina kun olemme tarvinneet apua, kiitos siitä <3

Yrittjäjyys ja yhteistyö

Joulukuu meillä oli kiireistä aikaa kun molemmat yrittäjät oli vajaa kuukauden eri joulutoreilla ja jälleen kerran tulimme tulokseen, että olemme molemmat parhaillamme kun teemme yhdessä töitä. Tämä on hieman huvittavaa ja käsittämätöntä, sillä olemme tunteneet toisemme alle 5 vuotta ja olemme ystävystyneet vasta yrittäjyyden ohella. Monet kommentoivat ulkonäköämme ja, toteavat olemmeko siskoksia, sukulaisia ja niin edelleen, mutta totuus on, että olemme tutustuneet yrittäjyyden/mehiläistarhauksen kautta. On kuitenkin mahtavaa kun olemme kasvaneet myös yrittäjinä yhdessä, kun voi kuulla oman äänen toisen puheessa, tai kun aloittaa lauseen usein samasta asiasta yhtä aikaa tai kun tietää ilman minkään laista elettä tai puhetta mitä toinen ajattelee. Tämä on se minkä ansioista meillä toimii erinomaisesti yhteistyö ja olemme parhaillamme kun teemme yhessä töitä kun kumpi vain pystyy ottamaan koppia ja tulla avuksi tarvittaessa ilman, että keskustelemme asiasta mitään. Lisäksi on ollut hauska tutustua toisiimme lisää näiden vuosien aikana ja hassua kuunnella kuinka paljon olemme tehneet samoja asioita aiemmin elämässä tai kuinka arvomme kohtaavat muuallakin kuin yrittäjyydessä. Yhdessä tekemisen ja yrittämisen vahvuus on myös erilaisuus siinä missä toinen on hyvä jossain, voi toinen olla hyvä toisessa asiassa ja näin kukin voi keskittyä itselle parhaaseen osaan yrittäjyydessä.

Lisäksi toisen tuki auttaa kehittämään yrityksen toimintaa ja näkemään yrityksen toimintaa ulkopuolisin silmin. Tämä onkin saanut Hunaja Hetken yrittäjät hereille ja olemme lähteneet kehittämään yrityksemme suuntaa vielä enemmän laatu edellä. Hunajamme siirtyy kokonaan luomutuotantoon 2025 mennessä, nyt siitä on luomussa 2/3 osaa. Lisäksi opiskelemme ja kehitämme omaa osaamistamme elintarviketuotannossa. Jemina opiskelee Bio - ja elintarvikeinsinööriksi Seamkissa ja Elisa opiskelee Luonnonvaratuottajaksi, Kajaanissa.

Yksi fakta Hunaja Hetken yrittäjistä

Mikä meitä Hunaja Hetken yrittäjiä yhdistää yhdellä sanalla? NAURU! Missä olemmekin niin kuulemme usein, että täällä tämä kaksikko on kun nauru kuuluu jo kauas.

Näillä sanoilla Hunaja Hetken naiset toivottavat jokaiselle erittäin hyvää Joulua 2023 ja hyvää uutta vuotta 2024!

Kiittäen vuodesta 2023 Hunaja Hetken naiset Elisa ja Jemina

 

P.s Vuoden 2024 tapahtumat tulemme julkaisemaan hyvissä ajoin kevään aikana, lisäksi panostamme verkkosivuihimme ja kerromme teille jatkossa aktiivisesti toiminnastamme ja jaamme teille reseptejä ja tietoa meidän yrityksen toiminnasta ja tuotteistamme. Lisäksi tulemme julkaisemaan teille enemmän tietoa meistä yrittäjistä, mitä meidän yritys toiminta pitää sisällään ja päästämme asiakkaat tutustumaan toimintaamme paremmin. Pysy kuulossa ja ota meidäs seurantaan myös Instagramissä hunajahetki, Facebooksissa Hunaja Hetki ja TikTokissa hunajahetki

https://www.instagram.com/hunajahetki/