Suomessa käsin tehty saippua, jossa lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ruskeavalkoisessa pakkauksessa, jossa on tyrninoksan kuva, esillä valkoisella soikealla lautasella beigeä taustaa vasten.Kuva tyrnisaippuan paketista, joka on luonnlisen ruskea ja valkoisessa etiketissä lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ja tyrninoksan kuva.
  • Suomessa käsin tehty saippua, jossa lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ruskeavalkoisessa pakkauksessa, jossa on tyrninoksan kuva, esillä valkoisella soikealla lautasella beigeä taustaa vasten.
  • Kuva tyrnisaippuan paketista, joka on luonnlisen ruskea ja valkoisessa etiketissä lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ja tyrninoksan kuva.

Saponetta all'olivello spinoso - Hanaja Hetki

15,00 35,00 

Kuoriva, kosteuttava ja rauhoittava tyrnisaippua kasvojen ja koko vartalon pesuun. Varastoi kuivassa paikassa. Jos saippuaa joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Tyrnisaippua on tunnettu ihon kosteuttamisesta ja sen hyödyistä ihonhoidossa. Se auttaa kosteuttamaan isoa ja vähentää kuivuutta. Tyrnisaippua sisältää antioksidantteja, kuten  C-vitamiinia ja E-Vitamiinia, jotka auttaa suojamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Saippua on luonnollinen puhdistusaine ja se auttaa poistamaan likaa, öljyä ja muita epäpuhtauksia iholta. Hunaja Hetken Tyrnisaippua sisältää sekä tyrniöljyä, että tyrninmarjarouhetta. 
Descrizione del prodotto
Informazioni aggiuntive

Produttore: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+358 4424 75773

Valmistusmaa: Finlandia

Inci: Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glycerin, Sodium Oat Seedate, Hippophae Rhamnoides Extract, Hippophae Rhamnoides Seed Oil

Määrä: ~90 g

Informazioni aggiuntive

Quantità:

1, 2, 3

[cusrev_reviews comment_file="/comments.php"]

Potrebbe piacerti anche 

attraversomenù