Tuotekuvassa on okran värinen tausta, jossa on pahvin väristä silkkipaperia mihin on asetettu neljä avocadovoide purkkia. Kolme purkka muodostaa kolmion ja yksi on hieman edessä ja muiden purkkien sivussa.Tuotekuvassa on okran värinen tausta, jossa on pahvin väristä silkkipaperia mihin on asetettu neljä avocadovoide purkkia. Kolme purkka muodostaa kolmion ja yksi on hieman edessä ja muiden purkkien sivussa.
  • Tuotekuvassa on okran värinen tausta, jossa on pahvin väristä silkkipaperia mihin on asetettu neljä avocadovoide purkkia. Kolme purkka muodostaa kolmion ja yksi on hieman edessä ja muiden purkkien sivussa.
  • Tuotekuvassa on okran värinen tausta, jossa on pahvin väristä silkkipaperia mihin on asetettu neljä avocadovoide purkkia. Kolme purkka muodostaa kolmion ja yksi on hieman edessä ja muiden purkkien sivussa.

Avokadovoide - Kokovartalolle

20,00 

Avokadovoide - koko vartalon hoitoon

Avokadovoide on suosittu ihonhoitotuote, ja sen hyödyt liittyvät sen sisältämiin ainesosiin, erityisesti avokadoöljyyn. Avocado sisältää runsaasti hyviä rasvoja, kuten omega-rasvahappoja ja A-vitamiinia, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa syvältä. Avokadovoide auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja pehmeyttä. Avokado sisältää myös E-vitamiinia ja C-vitamiinia, jotka toimivat antioksidantteina ja auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta, hidastaen ikääntymisen merkkejä ja edistäen terveempää ihoa. Avokado auttaa rauhoittamaan ärtynyttä tai tulehtunutta ihoa. Sen luonnolliset ainesosat lievittävät ärsytyksen aiheuttamia oireita. Erinomainen esimerkiksi atooppiselle iholle.Avokadoöljy tukee ihon uusiutumisprosessia ja auttaa parantamaan ihon rakennetta, mikä voi tehdä ihosta tasaisemman ja terveemmän näköisen. Avokadovoide sopii monille eri ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, mutta toimii myös normaalissa tai rasvoittuvassa ihossa, koska se ei yleensä tuki ihohuokosia.
Tuotekuvaus
Lisätiedot

Valmistaja: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

Alkuperämaa: Suomi

+358 4424 75773

50 ml

Inci: Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Heliantushus Annuus Hybrid Oil, Butyruspermum Parkii Butter, Cera Alba

Lisätiedot

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Saatat myös pitää 

crossmenu