Kuvassa okran värisellä taustalla Hunaja Hetken chilinmakuinen hunajavalmsite ja taustalle ripoteltu aitoja chilejä.Chili hunajavalmisteKuvassa okran värisellä taustalla Hunaja Hetken chilinmakuinen hunajavalmsite ja taustalle ripoteltu aitoja chilejä.
  • Kuvassa okran värisellä taustalla Hunaja Hetken chilinmakuinen hunajavalmsite ja taustalle ripoteltu aitoja chilejä.
  • Chili hunajavalmiste
  • Kuvassa okran värisellä taustalla Hunaja Hetken chilinmakuinen hunajavalmsite ja taustalle ripoteltu aitoja chilejä.

Chilinmakuinen - Hunajavalmiste

12,00 

Chinmakuinen hunajavalmiste

Chili hunajavalmiste sopii erinomaisesti sellaisenaan nautittavaksi, kuumiin juomiin, ruoanvalmistukseen ja jälkiruokiin.

Hunajan laatu

Hunaja Hetken kaikissa hunajissa ja hunajavalmisteissa vaalitaan laatua ja hunaja käsitellään itse käsityönä mehiläispesistä purkkeihin saakka. Hunaja käsitellään elintarvikehyväksytyissä tiloissa, jotta voimme taata Hunaja Hetken hunajan olevan puhdasta ja laadukasta. Makuhunajissa käytämme pehmeäksi vaivattua, suussa sulavaa hunajaa, jossa hunajan maku ja chilin maku yhdessä tekevät hunajavalmisteesta täydellisen yhdistelmän. Hunajaa ei missään vaiheessa kuummenneta vaan sitä sekoitetaan ennen purkittamista Näin hunajan kiderakenne tasoittuu ja hunajasta tulee lusikoitavaa ja hyvin pehmoista. Näin takaamme, että hunajan kaikki hyvät raaka-aineet säilyvät ja hunaja vitamiinit ja hivenaineet eivät katoa.
Tuotekuvaus
Lisätiedot

Valmistaja: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+358 4424 75773

Alkuperämaa: Suomi

Säilytetään huoneenlämmössä. Pitkäaikainen säilytys viileässä ja kuivassa paikassa.

Sisältää: Hunaja, chiliaromi

Määrä: 250 g

Ei alle yksivuotiaille.

Lisätiedot

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Saatat myös pitää 

crossmenu