Kuvassa okranvärisellä taustalla shampoo pakkaus ja shampoo pyöreällä saippaunalustalla, hieman kallistettuna. Shampoo on ruusunmuotoinen ja luonnon valkoinen väriltään. Kuva on tuotekuva, joka on valokuvaus studiossa otettu.Kuvassa näkyy Hunaja Hetken Hellän palashampoon pakkaus etupuolelta kuvattuna ja alla näkyy pieni reuna Hunaja Hetken suolapalasaippua rasiasta.
  • Kuvassa okranvärisellä taustalla shampoo pakkaus ja shampoo pyöreällä saippaunalustalla, hieman kallistettuna. Shampoo on ruusunmuotoinen ja luonnon valkoinen väriltään. Kuva on tuotekuva, joka on valokuvaus studiossa otettu.
  • Kuvassa näkyy Hunaja Hetken Hellän palashampoon pakkaus etupuolelta kuvattuna ja alla näkyy pieni reuna Hunaja Hetken suolapalasaippua rasiasta.

Hellä valkosavi shampoo -palasaippua

15,00 35,00 

Hellä valkosavi palashampoo hellään hiusten pesuun

Hellävaraisesti puhdistava shampoopala, levitä kosteisiin hiuksiin ja huuhtele hyvin. Toista tarvittaessa. Varastoi kuivassa paikassa. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Miksi valita Hellä valkosavi shampoo?

Valkosavi on yksi monista savityypeistä. Valkosavi on erinomainen ainesosa puhdistamaan hiuspohjaa ja hiuksia. Se imee itseensä ylimääräistä öljyä ja epäpuhtauksia. Näin shampoo tasapainoittaa hiuspohjan öljyisyyttä. Valkosavi on hellävarainen ja sopii hyvin herkälle hiuspohjalle. Valkosavi auttaa rauhoittaman ärtynyttä hiuspohjaa ja lievittää kutinaa tai hilseen oireita. Se edistää myös hiuspohjan verenkiertoa, mikä tulee hiusten terveyttä ja kasvua. Valkosavi shampoo tekee hiuksista pehmeämmät ja kiiltävämmät antaen hiuksille volyymia ja lisää niiden rakennetta.  
Tuotekuvaus
Lisätiedot

Hunaja Hetken Hellä palashampoo on valmistettu laadukkaista raaka-aineista käsityönä.

 

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Avocadoate, Sodium Hempseedate, Sodium Grapeseedate, Aqua, Glycerin, Sodium Shea butterate, Sodium Castorate, Kaolin

Määrä: ~70 g

Valmistaja: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+358 4424 75773

Alkuperämaa: Suomi

Lisätiedot

Määrä:

1, 2, 3

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Saatat myös pitää 

crossmenu