Himalajan suolasaippua okran värisellä taustalla kuvattuma. Saippuapalan takana näkyy pakkaus himmeästi ja saippua on asetettu himalajan suolan päälle. Suolaa on ripoteltu myös saippuan etu puolille ja sivuille.Kuvassa on Himalajan suolasaippua painoltaan 90 grammaa. Saippua on kuvattu sen ruskean ja valkoisen pakkauksen vieressä, jossa on "Hunajahetki" logo ja teksti "Handmade in Finland" sekä yrityksen verkkosivu "www.hunajahetki.fi". Saippua on asetettu valkoiselle alustalle, ja taustavärinä on lämmin beige.Kuvassa on Himalajan suolasaippuan luonnolisen ruskean ja valkoisen värinen paketti. Kuvassa näkyy tekstit Yrityksen logo "Hunajahetki", paino 90 grammaa ja teksti "Handmade in Finland" sekä yrityksen verkkosivu "www.hunajahetki.fi".
  • Himalajan suolasaippua okran värisellä taustalla kuvattuma. Saippuapalan takana näkyy pakkaus himmeästi ja saippua on asetettu himalajan suolan päälle. Suolaa on ripoteltu myös saippuan etu puolille ja sivuille.
  • Kuvassa on Himalajan suolasaippua painoltaan 90 grammaa. Saippua on kuvattu sen ruskean ja valkoisen pakkauksen vieressä, jossa on "Hunajahetki" logo ja teksti "Handmade in Finland" sekä yrityksen verkkosivu "www.hunajahetki.fi". Saippua on asetettu valkoiselle alustalle, ja taustavärinä on lämmin beige.
  • Kuvassa on Himalajan suolasaippuan luonnolisen ruskean ja valkoisen värinen paketti. Kuvassa näkyy tekstit Yrityksen logo "Hunajahetki", paino 90 grammaa ja teksti "Handmade in Finland" sekä yrityksen verkkosivu "www.hunajahetki.fi".

Himalajan Suolasaippua - kasvojen ja kokovartalon pesuun

15,00 35,00 

Himalajan suolasaippua

Hoitava ja kuoriva Himalajan suolasaippua kasvojen ja koko vartalon pesuun. Varastoi kuivassa paikassa. Jos saippuaa joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Himalan suolasaippua valmistetaan Himalajan vuoriston suolasta. Himalajan suolalla on luonnollinen kuoriva ominaisuus, joka auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa, jolloin isota tulee pehmeä ja sileä. Suola toimii luonnollisena puhdistusaineena, joka auttaa poistamaan liiallista öljyä, likaa ja epäpuhtauksia ihon pinnalta. Himalajan suolassa on luonnostaan runsaasti mineraaleja, kuten magnesiumia, kaliumia ja rautaa, jotka voivat edistää ihon terveyttä ja tasapainoa.Himalajan suolasaippua lievittää ihoörsytystä ja tulehdusta mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon ihoärsytykseen tai tulehtuneen ihon hoitoon.  
Tuotekuvaus
Lisätiedot

Himalajan suolasaippua

Valmistaja: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+358 4424 75773

Valmistusmaa: Suomi

Himalajan suolasaippua sisältää:

Inci: Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Sodium Sunflowerseedate, Sodium Chloride, Aqua, Glycerin, Sodium Oat Seedate

Määrä: ~90g

Lisätiedot

Määrä:

1, 2, 3

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Saatat myös pitää 

crossmenu