Mehiläiset voivat hyvin kun niitä hoidetaan hyvin
  • Mehiläiset voivat hyvin kun niitä hoidetaan hyvin

Kummipesä - mehiläispesä

250,00 1050,00 

Haluatko ostaa itsellesi tai ystävällesi kummimehiläispesän?

Kummipesä on mehiläispesä, jonka voi ostaa itselleen tai ystävälleen yhdestä vuodesta viiteen vuoteen kerralla. Pesän omistus ja hoito säilyy Hunaja Hetkellä. 

Mitä kummipesä tarkoittaa?

Ostamalla kummipesän tuet luonnon pölytystä.Kummipesän omistajille järjestetään webinaari, missä kerrotaan mehiläisistä, pölytyksestä ja mehiläisten hyödyistä.Kesällä on mahdollisuus osallistua 1-2 pesäkäynnille lisämaksua vastaan. 

Mitä kummipesän ostaja saa:

Kummipesän omistajalle lähetetään purkki alkukesän hunajaa ja purkki loppukesän hunajaa, kennohunajapala ja yksi extra hunaja lisäksi. Lisäksi omistaja saa 30 g pussin siitepölyä ja hunajaisen huulivoiteen.Tilauksen jälkeen asiakas saa videoesityksen mehiläispesistä, kesän aikana asiakkaalle lähetetään vähintään 4 video materiaalia ja blogipostauksia mehiläistarhauksesta.Heräsikö lisäkysymyksiä kummipesästä? Ole meihin yhteydessä info@hunajahetki.fi / 0442475773
Tuotekuvaus
Lisätiedot

Miksi ostaa kummipesä?

Me Hunaja Hetkellä haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tukea luonnonpölytystä ja ekologisuutta ostamalla itsellesi kummipesän. Kummipesä on mehiläispesä, jonka asiakas saa vuokrata 1-5 vuodeksi kerrallaan itselleen tai lahjaksi. Pesän omistus ja hoito säilyy Hunaja Hetkellä. Kummipesän ostaja saa tuotepaketin ja tietoa mehiläisistä. Kummipesistä tulevilla tuotoilla lisäämme pesien määrää ja pölytystä useilla alueilla ympäri Suomea.

Pölytyksen hyödyt

Mitä hyötyä pölytyksestä sitten on? Hyvänä esimerkkinä jokainen on varmasti nähnyt ruttuisen ja hieman epämuodostuneen mansikan. Se kertoo, että sitä mansikkaa ei ole pölytetty. Marjat, hedelmäpuut, härkäpapu, rypsi ja monen muun sadon kasvi tarvitsevat pölytystä ja hyvin pölytettyinä satomäärät voivat nousta useita kymmeniä prosentteja kasvista riippuen. Hyvä pölytys tarkoittaa sitä, että saamme pienemmältä alueelta enemmän satoa. Myös luonnon marjat tarvitsevat pölytystä.

Hunaja Hetkellä mehiläisten hyvinvointi on tärkein kriteeri. Kun meidän mehiläiset voivat hyvin ne pölyttää ja tuottaa hunajaa. Me Hunaja Hetkellä hoidamme itse mehiläiset alusta loppuun asti. Olemme ammattitarhaajia ja mehiläistarhaus on päätyömme. Päätyömme ansiosta pystymme huolehtimaan mehiläiset säävaihteluista huolimatta parhaaseen aikaan ja seuraamaan mehiläisten hyvinvointia ajallaan. Suomen kesä on hyvin nopea ja olosuhteet vaihtelevat nopeasti, joten on erittäin tärkeää, että pystyy käymään tarhoilla oikea-aikaisesti.

Mottomme on, kun mehiläiset voivat hyvin niin me ihmisetkin voimme hyvin.

 

 

 

 

Lisätiedot

Vuosi

1 vuosi, 2 vuotta, 5 vuotta

Pesävierailu

Ei pesävierailua, yksi pesävierailu, kaksi pesävierailua

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Saatat myös pitää 

Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Kaurasaippua paketista kuva, jonka takana näkyy valkoisella taustalla muita saippua pakkauksia

Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Kaurasaippua - koko vartalon pesuun

15,00 35,00 

Kuvassa on Himalajan suolasaippua painoltaan 90 grammaa. Saippua on kuvattu sen ruskean ja valkoisen pakkauksen vieressä, jossa on "Hunajahetki" logo ja teksti "Handmade in Finland" sekä yrityksen verkkosivu "www.hunajahetki.fi". Saippua on asetettu valkoiselle alustalle, ja taustavärinä on lämmin beige.

Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Suomessa käsin tehty saippua, jossa lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ruskeavalkoisessa pakkauksessa, jossa on tyrninoksan kuva, esillä valkoisella soikealla lautasella beigeä taustaa vasten.

Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

Tyrnipalasaippua - Hunaja Hetki

15,00 35,00 

1 2 3 14
crossmenu