Kuvassa kolme nahkarasvaa okran värisellä taustalla ja valkoinen liina, jonka päällä yksi nahkarasva on hieman koholla muista. Yksi nahkarasva on auki. Nahkarasva on väriltään kauniin vaalean keltainen.Kuvassa kolme nahkarasvaa okran värisellä taustalla ja valkoinen liina, jonka päällä yksi nahkarasva on hieman koholla muista. Yksi nahkarasva on auki. Nahkarasva on väriltään kauniin vaalean keltainen.
  • Kuvassa kolme nahkarasvaa okran värisellä taustalla ja valkoinen liina, jonka päällä yksi nahkarasva on hieman koholla muista. Yksi nahkarasva on auki. Nahkarasva on väriltään kauniin vaalean keltainen.
  • Kuvassa kolme nahkarasvaa okran värisellä taustalla ja valkoinen liina, jonka päällä yksi nahkarasva on hieman koholla muista. Yksi nahkarasva on auki. Nahkarasva on väriltään kauniin vaalean keltainen.

Hunaja Hetken - Nahkarasva

15,00 

Nahkarasva

Hunaja Hetken nahkarasva on tehty laadukkaista raaka-aineista ja soveltuu kaikille nahkapinnoille. Vaalean värinsä ansiosta Hunaja Hetken nahkarasva soveltuu myös vaalealle nahkapinnalle. Nahkarasvalla voit suojata kengät, laukut, sohvan ja muut nahkatuotteet. Nahkarasva suojaa nahkaa, parantaa nahan joustoa, hylkii likaa ja vettä ja pidentää nahan käyttöikää. Olemme kehittäneet ja valmistamme laadukkaan nahkarasvan itse laadukkaista raaka-aineista.Nahka tuotteet on hyvä käsitellä ja puhdistaa säännöllisin väliajoin. Esimerkiksi nahkakengät on hyvä käsitellä käytöstä riippuen ainakin muutamia kertoja vuodessa. 

Nahkarasva sisältää:

Mehiläisvahaa ja laadukkaita öljyjä50 ml
Tuotekuvaus
Lisätiedot

Nahkarasvan käyttöohjeet:

Puhdista nahka, jonka aiot käsitellä ja kuivaa huolellisesti. Kun nahka on hyvin kuivanut levitä Hunaja Hetken nahkarasvaa esimerkiksi kangasliinalla runsaasti nahalle kauttaaltaan. Tarkista eritoten saumat ja kulmat, että nahkarasva levittyy joka puolelle. Anna vaikuttaa yön yli tai ainakin pari tuntia ja tämän jälkeen pyyhi ylimäääräinen nahkarasva pois.

Nahkarasva kannattaa käyttää säännöllisinväliajoin pidentääkseksi tuotteen ikää ja käyttöaikaa

 

Valmistaja: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+ 358442475773

 

 

Lisätiedot

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Saatat myös pitää 

crossmenu