Kuvassa on vaniljan makuinen makuhunaja purkki okran värisellä taustalla. Kuvan viereen on asetettu päällekäin kaksi vaniljatankoa.

Vaniljanmakuinen - Hunajavalmiste

12,00 100,00 

Vaniljanmakuinen hunajavalmiste sopii erinomaisesti sellaisenaan nautittavaksi, kuumiin juomiin ja jälkiruokiin.Laita Hunaja Hetken Vaniljanmakuista hunajavalmistetta jälkiruokiin esimerkiksi kakun täytteeksi, vaniljanmakuinen hunaja sopii hyvin sokerin korvikkeeksi. On tärkeä huomioida kun korvaa sokerin hunajalla, että hunajan määrä pitää olla pienempi kuin sokerin määrä, sillä hunaja on makeampaa ja sitä riittää hyvin vähempi määrä. Kannattaa aloittaa pienellä määrällä ja lisätä määrää tarvittaessa. 

Hunajan laatu

Hunaja Hetken kaikissa hunajissa ja hunajavalmisteissa vaalitaan laatua ja hunaja käsitellään itse käsityönä mehiläispesistä purkkeihin saakka. Hunaja käsitellään elintarvikehyväksytyissä tiloissa, jotta voimme taata Hunaja Hetken hunajan olevan puhdasta ja laadukasta. Makuhunajissa käytämme pehmeäksi vaivattua, suussa sulavaa hunajaa, jossa hunajan maku ja Vaniljan maku yhdessä tekevät hunajavalmisteesta täydellisen yhdistelmän. Hunajaa ei missään vaiheessa kuummenneta vaan sitä sekoitetaan ennen purkittamista. Näin hunajan kiderakenne tasoittuu ja hunajasta tulee lusikoitavaa ja hyvin pehmoista. Näin takaamme, että hunajan kaikki hyvät raaka-aineet säilyvät ja hunaja vitamiinit ja hivenaineet eivät katoa.
Tuotekuvaus
Lisätiedot

Vaniljanmakuinen makuhunaja

Valmistaja: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+358 4424 75773

Alkuperämaa: Suomi

Säilytetään huoneenlämmössä. Pitkäaikainen säilytys viileässä ja kuivassa paikassa.

Sisältää: Hunaja, vanilja-aromi

Määrä: 270 g

Ei alle yksivuotiaille.

Lisätiedot

Määrä:

1, 5, 10

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Saatat myös pitää 

crossmenu