Kuvassa Hunaja Hetken logo. Logo on pyöreä jossa yläpuolella kaaressa lukee Hunaja Hetki ja aluapuolella menee puolikuun muotoinen kukkaköynnös, jossa on lehitä ja oranssia kukkia. Keskellä yhteen kijrjattuna kaksi kirjainta HH lyhenne sanasta Hunaja Hetki

Gift card - Hanaja Hetki

10,00 150,00 

Gift card - Give the recipient the freedom to choose

Hunaja Hetken digitaalinen lahjakortti on oiva lahjaidea. Lahjakortin voi ajastaa lähteväksi merkkipäivänä, kortin pystyy lunastamaan suoraan verkkokaupasta.Hunaja Hetken verkkosivuilta löytyy monipuolisesti sekä erilaisia tuotteita, että verkkokurssia. Tuotteita löytyy niin syötäviä, ihoa hoitavia kuin koristeeksi soveltuvia tuotteita. Mistä lahjan saajalla on laaja ja laadukas valikoima valita juuri itselle sopivimmat tuotteet tai kurssit oman mielen mukaan.Hunaja Hetken lahjakortti tarjoaa lahjan saajalla Hunajaisia Hetkiä. 

Miksi valita lahjakortti?

Anna lahjan saajalle vapaus valita. Lahjakortin ansiosta lahjan saaja saa itse valita hänelle sopivat tuotteet verkkokaupasta. Hunaja Hetken tuotteet ovat ajattomia, syötäviä ja kuluvia, joten lahjan saajalla on monipuolinen valikoima erilaisia vaihtoehtoja valittavaksi.
Product description
Additional information

The Hunaja Hetke gift card is valid for 6 months from the moment of purchase. The gift card is electronic, if you want to order a gift card, write the following information in the message field: Name, address, phone number of the recipient of the gift basket.

 

 

Additional information

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

You might also like 

crossmenu