Manikukka mesi - Hunaja Hetken, Vallinmäki talu punktist punkti

8,00 

Mee kvaliteet

Vallinmäen tilan kaikissa hunajissa vaalitaan laatua ja hunaja käsitellään itse käsityönä mehiläispesistä purkkeihin. Hunaja käsitellään elintarvikehyväksytyissä tiloissa, jotta voimme varmistaa hunajan olevan puhdasta ja laadukasta. Hunaja purkitetaan juoksevana ja sen annetaan kiteytyä rauhassa hinokiteiseksi purkissa. Hunajaa ei missään vaiheessa kuummenneta eikä käsitellä, että hunajan kaikki hyvät raaka-aineet säilyvät ja hunaja vitamiinit ja hivenaineet eivät katoa.
Tootekirjeldus
Lisainformatsioon

Hunaja Hetken, Vallinmäen tilan toimipiste on Jeminan maatila Jalasjärvellä missä osa Jalasjärveltä tulleesta hunajasta purkitetaan Vallinmäen tilan purkkiin ja näin saadaan asiakkaille paikallista hunajaa omaan purkkiin.

Vallinmäen tilan monikukka hunaja on vapaasti kiteytynyt hunaja. Hunaja pakataan juoksevana ja hunaja saa kiteytyä vapaasti ajan kanssa.  Vapaasti kiteytynyt hunaja on niin sanottua vanhanajan hunajaa, sillä sitä ei ole käsitelty mitenkään. Vanhan ajan hunajan voit erottaa pinnalle muodostuneesta härmästä. Härmä on vaaleaa kuviota hunajan pinnalla ja kertoo hunajan olevan laadukasta.

Ainult üle 1-aastastele.

Sisaldab: mett

Määrä: 300 g

Tootja:

Vallinmäki talu
Jemina Valli
Vallinmäentie 40 61640 Ala-Valli
+358504007510

Päritoluriik: Soome

Hoida toatemperatuuril. Pikaajaline ladustamine jahedas ja kuivas kohas. Mett võib ka külmutada.

Lisainfo

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Sulle võib ka meeldida 

ristmenüü