Baume à lèvres

5,00 

Tarhaajan huulivoiteen rauhoittava kehäkukkaöljy ja suojaava mehiläisvaha tekevät tästä täydellisen huulivoiteen herkille ja kuiville huulille.Kehäkukkaöljyn ihoa uudistavat, hoitavat ja rauhoittavat ominaisuudet auttavat vaurioituneiden ja ärtyneiden huulien hoidossa.  Mehiläisvaha suojaa huulia sään lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vatsaan. Tarhaajan huulivoiteessa on käytetty lisäksi hamppuöljyä, jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Kosteuttava, rauhoittava ja suojaava Tarhaajan huulivoide sopii päivittäiseen käyttöön. 
Description du produit
Informations Complémentaires

Tarhaajan huulivoide

Tarhaajan huulivoide sopii käytettäväksi päivittäin kaikenikäisille ihonhoitoon. Huulivoide sisältää hyviä öljyjä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Tuote on suunniteltu erityisesti vuodenaikojen vaihtelun herkistämälle suomalaiselle herkälle iholle.

Kehäkukkaöljy hoitaa, uudistaa ja rauhoittaa ärtynyttä ja halkeilevaa ihoa. Erinomainen öljy herkälle iholle.
Hamppuöljy on kotimainen öljy, joka ravitsee ja hoitaa herkkää ihoa. Öljy rauhoittaa, vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee kosteuden haihtumista iholta pois.
Jojoba öljyn kosteuttavat, suojaavat ja ravitsevat ominaisuudet sopivat kaikille ihotyypeille.
Mehiläisvaha on antibakteerinen. Se sitoo kosteutta itseensä, suojaa ihoa kylmältä ja viimalta sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
E-vitamiini tehostaa ihosolujen ravinteiden ja hapen saantia. Sopii erinomaisesti kuivalle ja halkeilevalle iholle.

Yleisesti: Tarhaajan huulivoide suojaa ja kosteuttaa huulien herkkää ihoa. Huulivoide sisältää laadukkaita öljyjä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Erinomainen voide talvipakkasilla kuiville ja rohtuneille huulille. Sopii kaikenikäisille päivittäiseen käyttöön.

 

INCI: Calendula Alendula Officinalis Extract , Simmondsia Chinensis Seed Oil,

Cannabis Sativa Seed Oil, Cera Alba, Tocopherol

 

Fabricant: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

Pays d'origine: Finlande

+358 4424 75773

 

Luonnonkosmetiikka: Miksi se on parempi vaihtoehto perinteiselle kosmetiikalle?

Kosmetiikkateollisuus on kasvanut valtavasti viime vuosina, ja samalla myös kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan on lisääntynyt.

Luonnonkosmetiikalla tarkoitetaan kosmetiikkatuotteita, jotka sisältävät luonnollisia ainesosia ja ovat valmistettu ilman synteettisiä kemikaaleja tai haitallisia lisäaineita. Tämä tekee niistä turvallisempia käyttää sekä ihmisille että ympäristölle.

Yksi tärkeimmistä syistä valita luonnonkosmetiikka on sen ainesosat. Perinteisessä kosmetiikassa käytetään usein synteettisiä aineita, kuten parabeeneja, ftalaatteja ja natriumlauryylisulfaattia. Nämä kemikaalit voivat aiheuttaa ärsytystä iholle ja jopa allergisia reaktioita. Luonnonkosmetiikan ainesosat ovat sen sijaan peräisin luonnosta, kuten kasveista ja mineraaleista. Ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, mikä tekee niistä turvallisempia ihmisille ja ympäristölle.

Toinen merkittävä etu on eettisyys. Monet luonnonkosmetiikkamerkit sitoutuvat kestävään kehitykseen ja vastuulliseen tuotantoon. He käyttävät esimerkiksi ekologisia viljelymenetelmiä ja välttävät eläinkokeita.

Kolmas syy on sen tehokkuus. Vaikka jotkut saattavat ajatella, että luonnonkosmetiikka ei voi olla yhtä tehokasta kuin perinteinen kosmetiikka, tämä ei pidä paikkaansa. Luonnolliset ainesosat voivat tarjota samanlaisia tai jopa parempia tuloksia ihonhoidossa kuin synteettiset aineet. Esimerkiksi luonnolliset öljyt, kuten arganöljy ja jojobaöljy, ovat erittäin ravitsevia ja kosteuttavia iholle.

Lisäksi luonnonkosmetiikan valmistajat panostavat usein tuotteidensa tutkimukseen ja kehitykseen. He pyrkivät löytämään uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää kasveja ja muita luonnollisia raaka-aineita ihonhoidossa. Tämän ansiosta markkinoille tulee jatkuvasti uusia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka tarjoavat entistä parempia tuloksia.

Vaikka luonnonkosmetiikan suosio kasvaa, on tärkeää olla tarkkana valittaessa tuotteita. Kaikki luonnonkosmetiikaksi mainostetut tuotteet eivät välttämättä täytä tiukkoja luonnonkosmetiikan standardeja. On hyvä tutustua tuotteen ainesosaluetteloon ja varmistaa, että se sisältää vain luonnollisia ainesosia.

On kuitenkin tärkeää huomata, että termi "luonnonkosmetiikka" ei ole suojattu tai yhtenäinen käsite. Siksi kuluttajan kannattaa olla tarkkana ja tutustua tuotteen ainesosaluetteloon sekä mahdollisiin sertifikaatteihin ennen ostamista. Sertifikaateista tunnetuin on Ecocert, mutta muitakin luotettavia sertifiointijärjestelmiä löytyy.

 

Ekologinen valinta: Miten luonnonkosmetiikka vaikuttaa ympäristöön?

Yhä useammat ihmiset ovat alkaneet kiinnittää huomiota siihen, mitä he laittavat iholleen ja hiuksilleen. Tämän seurauksena luonnonkosmetiikan suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Vaikka luonnonkosmetiikan käyttö voi olla hyväksi omalle terveydelle, on tärkeää myös pohtia sen vaikutusta ympäristöön

Monilla luonnonkosmetiikkamerkeillä on sitoutuminen kestävään kehitykseen ja vastuulliseen toimintaan. Ne pyrkivät käyttämään eettisesti tuotettuja raaka-aineita ja valmistamaan tuotteensa ympäristöystävällisellä tavalla. Esimerkiksi luonnonkosmetiikkatuotteiden pakkausmateriaalit voivat olla kierrätettäviä tai biohajoavia.

Kuluttajan tulisi harkita oman kulutuskäyttäytymisen muuttamista kestävämpään suuntaan kokonaisvaltaisesti. Luonnonkosmetiikan käytön lisäksi voidaan esimerkiksi vähentää muovin käyttöä, kierrättää pakkausmateriaaleja ja suosia lähellä tuotettuja tuotteita.

 

Luonnonkosmetiikan hyödyt iholle ja hiuksille

Luonnonkosmetiikka tarjoaa monia etuja perinteisiin kosmetiikkatuotteisiin verrattuna, erityisesti kun kyseessä on ihonhoito ja hiustenhoito.

Luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan pääasiassa kasvi- ja mineraalipohjaisista ainesosista, joita ei ole käsitelty kemiallisilla aineilla tai synteettisillä lisäaineilla. Tämä tekee niistä turvallisempia käyttää ja vähentää allergisten reaktioiden riskiä.

Kasvipohjaiset öljyt, uutteet ja voit ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja ja muita ravinteita, jotka hyödyttävät ihoa ja hiuksia. Esimerkiksi arganöljy on erinomainen kosteuttaja ja hoitaa tehokkaasti kuivaa ihoa sekä hiuksia. Aloe vera -geeli rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa parantamaan ihon kuntoa. Luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät usein myös luonnollisia eteerisiä öljyjä, joilla voi olla terapeuttisia vaikutuksia esimerkiksi stressiin tai unettomuuteen.

Luonnonkosmetiikan hyödyt näkyvät erityisesti pitkällä aikavälillä. Säännöllinen luonnonkosmetiikan käyttö voi parantaa ihon kuntoa, vähentää ihon ärsytystä ja tulehduksia sekä vahvistaa hiuksia. Koska luonnonkosmetiikkatuotteet eivät sisällä synteettisiä aineita, ne eivät myöskään aiheuta riippuvuutta tai haitallisia sivuvaikutuksia.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen iho ja hiukset ovat yksilöllisiä, ja mikä toimii yhdelle henkilölle, ei välttämättä toimi toiselle. Luonnonkosmetiikka voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää kemikaaleja ja panostaa luonnolliseen kauneudenhoitoon. On kuitenkin aina suositeltavaa lukea tuotepakkauksesta ainesosalista huolellisesti ja tehdä tarvittaessa allergiatesti ennen uuden tuotteen käyttöönottoa.

 

Mehiläiskosmetiikka - Mehiläisvahan käyttö kosmetiikassa

Mehiläisvaha on luonnollinen ainesosa, jota käytetään laajasti kosmetiikassa sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Se saadaan mehiläisten vaharauhasista ja sitä käytetään erilaisissa ihonhoitotuotteissa, kuten voiteissa, huulirasvoissa ja meikeissä. 

Mehiläisvahan hyödyt iholle ovat moninaiset, ja sen käyttö kosmetiikassa on yleistynyt viime vuosina.

Yksi merkittävä etu mehiläiskosmetiikassa on sen kosteuttavat ominaisuudet. Se luo iholle suojaavan kerroksen estäen kosteuden haihtumisen ja auttaa näin pitämään ihon kosteutettuna. Tämä tekee siitä erinomaisen ainesosan kuivalle tai herkälle iholle tarkoitetuissa tuotteissa.

Lisäksi mehiläiskosmetiikka toimii luonnollisena pehmentäjänä ja antaa tuotteille miellyttävän koostumuksen. Se auttaa myös säilyttämään tuotteen muodon ja estää sen sulamisen korkeammissa lämpötiloissa. Tämän ansiosta mehiläisvahaa voidaan käyttää esimerkiksi huulirasvojen valmistuksessa, sillä se antaa niille kiinteän rakenteen.

Mehiläisvaha sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja hidastavat ikääntymisen merkkien ilmenemistä. Se voi myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää tulehdusta, mikä tekee siitä hyödyllisen ainesosan esimerkiksi after shave -voiteissa tai akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetuissa tuotteissa.

Mehiläisvahaa voidaan käyttää myös hiusten hoidossa. Se auttaa pitämään hiukset kosteutettuina ja antaa niille luonnollista kiiltoa. Mehiläisvaha toimii myös luonnollisena muotoilutuotteena, sillä se pitää kampauksen paikoillaan ilman haitallisia kemikaaleja.

On kuitenkin syytä huomata, että mehiläisvaha voi aiheuttaa allergisia reaktioita joillakin ihmisillä. Siksi on tärkeää tehdä allergiatesti ennen uuden kosmetiikkatuotteen käyttöönottoa. Lisäksi on hyvä varmistaa, että mehiläisvaha on eettisesti tuotettua ja peräisin vastuullisesti hoidetuista mehiläispesistä.

 

Hunaja Hetki -verkkokaupasta suomalaista mehiläiskosmetiikkaa

Hunaja Hetkessä haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta mehiläiskosmetiikkaa suoraan verkkokaupastamme. Myymämme ja valmistamamme mehiläiskosmetiikka on suomalainen luonnonkosmetiikka-tuote.

Hunaja Hetki -verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman mehiläiskosmetiikkatuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteemme ovat valmistettu Suomessa, omassa mehiläistarhassamme korkealaatuisista raaka-aineista ja ne eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita tai säilöntäaineita.

Mehiläiskosmetiikan käyttö ei ole vain trendi vaan myös ekologinen valinta. Luonnolliset ainesosat eivät kuormita ympäristöämme samalla tavalla kuin synteettiset kemikaalit. Lisäksi tuet ostamalla Hunaja Hetken tuotteita paikallista pienyritystämme ja suomalaista mehiläishoitokulttuuria.

Hunaja Hetki haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden hemmotella itseään luonnollisilla ja tehokkailla mehiläiskosmetiikkatuotteilla. Verkkokauppamme avulla voit helposti tutustua valikoimaamme ja tilata suosikkituotteesi kotiovellesi. Meillä on myös nopea toimitus, joten pääset nauttimaan Hunaja Hetken tuotteista hetkessä.

Tervetuloa Hunaja Hetken verkkokauppaan ja löydä uusi suosikki mehiläiskosmetiikkatuote ihonhoitorutiiniisi!

Informations complémentaires

Baume à lèvres

Tarhaajan huulivoide, Menthol huulivoide, Vanilja huulivoide

[cusrev_reviews comment_file="/comments.php"]

vous pourriez aussi aimer 

croixmenu