Kuvassa on käsin tehty suomalainen saippua, joka on nimeltään "Tyrnisaippua" ja jonka paino on noin 90 grammaa. Saippua on ruskeassa paperirasiassa, pehmeää keltaista taustaa vasten ja nurkassa on vihreitä lehtiä ja oransseja marjoja. Yritys "HunajaHetki" mainitaan, ja verkkosivusto 'www.hunajahetki.fi' on myös näkyvissä, lisätietoja on saatavilla siellä.Suomessa käsin tehty saippua, jossa lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ruskeavalkoisessa pakkauksessa, jossa on tyrninoksan kuva, esillä valkoisella soikealla lautasella beigeä taustaa vasten.Kuva tyrnisaippuan paketista, joka on luonnlisen ruskea ja valkoisessa etiketissä lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ja tyrninoksan kuva.
  • Kuvassa on käsin tehty suomalainen saippua, joka on nimeltään "Tyrnisaippua" ja jonka paino on noin 90 grammaa. Saippua on ruskeassa paperirasiassa, pehmeää keltaista taustaa vasten ja nurkassa on vihreitä lehtiä ja oransseja marjoja. Yritys "HunajaHetki" mainitaan, ja verkkosivusto 'www.hunajahetki.fi' on myös näkyvissä, lisätietoja on saatavilla siellä.
  • Suomessa käsin tehty saippua, jossa lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ruskeavalkoisessa pakkauksessa, jossa on tyrninoksan kuva, esillä valkoisella soikealla lautasella beigeä taustaa vasten.
  • Kuva tyrnisaippuan paketista, joka on luonnlisen ruskea ja valkoisessa etiketissä lukee 'Tyrnisäippua - 90g' ja tyrninoksan kuva.

Pain de savon à l'argousier - Hanaja Hetki

15,00 35,00 

Tyrnisaippua

Kuoriva, kosteuttava ja rauhoittava tyrnisaippua kasvojen ja koko vartalon pesuun. Varastoi kuivassa paikassa. Jos saippuaa joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Tyrnisaippua on tunnettu ihon kosteuttamisesta ja sen hyödyistä ihonhoidossa. Se auttaa kosteuttamaan isoa ja vähentää kuivuutta. Tyrnisaippua sisältää antioksidantteja, kuten  C-vitamiinia ja E-Vitamiinia, jotka auttaa suojamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Saippua on luonnollinen puhdistusaine ja se auttaa poistamaan likaa, öljyä ja muita epäpuhtauksia iholta. Hunaja Hetken Tyrnisaippua sisältää sekä tyrniöljyä, että tyrninmarjarouhetta. 
Description du produit
Informations Complémentaires

Fabricant: Hunaja Hetki Oy

Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

+358 4424 75773

Pays de fabrication: Finlande

Inci: Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glycerin, Sodium Oat Seedate, Hippophae Rhamnoides Extract, Hippophae Rhamnoides Seed Oil

Määrä: ~90 g

Informations complémentaires

Montant:

1, 2, 3

[cusrev_reviews comment_file="/comments.php"]

vous pourriez aussi aimer 

Choix des options Ce produit a plusieurs variations. Les options peuvent être choisies sur la page du produit

Les abeilles se portent bien lorsqu'on s'occupe bien d'elles

Choix des options Ce produit a plusieurs variations. Les options peuvent être choisies sur la page du produit

Le nid de Dieu - la ruche

250,00 1050,00 

Une photo d'un paquet de savon à l'avoine, au dos duquel vous pouvez voir d'autres paquets de savon sur fond blanc

Choix des options Ce produit a plusieurs variations. Les options peuvent être choisies sur la page du produit

La photo montre du savon au sel de l'Himalaya pesant 90 grammes. Le savon est représenté à côté de son emballage marron et blanc portant le logo « Hunajahetki » et le texte « Handmade in Finland », ainsi que sur le site Web de l'entreprise « www.hunajahetki.fi ». Le savon est posé sur une base blanche et la couleur de fond est beige chaud.

Choix des options Ce produit a plusieurs variations. Les options peuvent être choisies sur la page du produit

1 2 3 14
croixmenu