kuvannut: Viima VisualsKuvannut: Viima Visuals
  • kuvannut: Viima Visuals
  • Kuvannut: Viima Visuals

Huulivoide

5,00 

Tarhaajan huulivoiteen rauhoittava kehäkukkaöljy ja suojaava mehiläisvaha tekevät tästä täydellisen huulivoiteen herkille ja kuiville huulille.Kehäkukkaöljyn ihoa uudistavat, hoitavat ja rauhoittavat ominaisuudet auttavat vaurioituneiden ja ärtyneiden huulien hoidossa.  Mehiläisvaha suojaa huulia sään lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vatsaan. Tarhaajan huulivoiteessa on käytetty lisäksi hamppuöljyä, jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Kosteuttava, rauhoittava ja suojaava Tarhaajan huulivoide sopii päivittäiseen käyttöön. 
Tuotekuvaus
Lisätiedot

Tarhaajan huulivoide sopii käytettäväksi päivittäin kaikenikäisille ihonhoitoon. Huulivoide sisältää hyviä öljyjä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Tuote on suunniteltu erityisesti vuodenaikojen vaihtelun herkistämälle suomalaiselle herkälle iholle.

Kehäkukkaöljy hoitaa, uudistaa ja rauhoittaa ärtynyttä ja halkeilevaa ihoa. Erinomainen öljy herkälle iholle.
Hamppuöljy on kotimainen öljy, joka ravitsee ja hoitaa herkkää ihoa. Öljy rauhoittaa, vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee kosteuden haihtumista iholta pois.
Jojoba öljyn kosteuttavat, suojaavat ja ravitsevat ominaisuudet sopivat kaikille ihotyypeille.
Mehiläisvaha on antibakteerinen. Se sitoo kosteutta itseensä, suojaa ihoa kylmältä ja viimalta sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
E-vitamiini tehostaa ihosolujen ravinteiden ja hapen saantia. Sopii erinomaisesti kuivalle ja halkeilevalle iholle.

Yleisesti: Tarhaajan huulivoide suojaa ja kosteuttaa huulien herkkää ihoa. Huulivoide sisältää laadukkaita öljyjä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Erinomainen voide talvipakkasilla kuiville ja rohtuneille huulille. Sopii kaikenikäisille päivittäiseen käyttöön.

 

INCI: Calendula Alendula Officinalis Extract , Simmondsia Chinensis Seed Oil,

Cannabis Sativa Seed Oil, Cera Alba, Tocopherol

 

Valmistaja: Hunaja Hetki Oy

 

Lisätiedot

Huulivoide

Tarhaajan huulivoide, Menthol huulivoide, Vanilja huulivoide

[cusrev_reviews comment_file=”/comments.php”]

Saatat myös pitää 

crossmenu