Honey Moment

Honey Moment för dig
Webbutik

Hunaja Hetki - Inhemsk kvalitetshonung med professionell kompetens

Hunaja Hetki är ett företag för naturprodukter grundat av två professionella biodlare, Jemina Valli och Elisa Ahtosaari.

Hunaja Hetkes kontor finns i Jalasjärvi och Tavastehus. Dessutom säljer Hunaja Hetki sina produkter på olika evenemang och mässor under hela året.

Hunaja Hetkes produkter är handgjorda med finsk kärlek. Vi producerar högkvalitativ honung, honungspreparat, det vill säga olika smaksatta honungar som eukalyptussmaksatt honungspreparat, citronsmaksatt honungspreparat och många andra smaker. Dessutom har Hunaja Hetke en presenthonungsserie, nallehonung, bikakehonung, mjuk, kristallin och rinnig honung. Förutom honung gör vi individuella och handgjorda bivaxljus.

Vi utvecklar även högkvalitativa biprodukter och naturkosmetik. Våra nya produkter inkluderar högkvalitativ salttvål och skonsamt schampo av vit lera.

Vi vill bara ha det bästa och kvalitet med professionalism för våra kunder. Vi har alltså satsat på vår egen utbildning och Jemina studerar just nu till bio- och livsmedelsingenjör och Elisa till naturresursproducent. Vi tillverkar våra produkter i livsmedelsgodkända lokaler och på så sätt kan vi garantera den höga kvaliteten på våra produkter.
Läs mer

Honey Moment blog - Allt du vill veta om bin

1 2 3 6
Läs fler bloggar
korsamenypil-höger