Betalningsvillkor

Paytrail är en säker betalningsmetod för dig. Vi har en betalningsinstitutslicens beviljad av Finansinspektionen. Tjänsten underhålls av Paytrail Oyj (företags-ID 2122839-7), och den är en del av Nets-familjen.

Paytrail-tjänsten för vidarebefordran av betalning vidarebefordrar din betalning till handlaren. Om ditt kontoutdrag eller kreditkortsräkning visar Paytrail Oyj har vi vidarebefordrat din betalning.

Webbutiken fungerar som marknadsförare av produkter och tjänster och som leverantör av produkter till kunden. Webbutiken tar hand om de juridiska skyldigheterna relaterade till försäljningen samt andra skyldigheter som definieras av den själv. Om du vill göra ett reklamation eller returnera en produkt ska du kontakta nätbutiken där produkten beställdes direkt.

bankavgifter

Du kan använda alla finländska bankers betalningsknappar. Du kan betala med betalningsknapparna hos Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpanki, Osuuspanki, POP bank, Säästöpanki, S-banken och Ålandsbanken. Ditt kontoutdrag visar Paytrail Oyj som betalningsmottagare, vi vidarebefordrar din betalning till onlineåterförsäljaren. Från webbutiken hänvisas du direkt till din egen bank för att göra betalningen på ett säkert sätt.

Kreditkortsbetalningar

Du kan betala i webbutiken med Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard och American Express-kort. Webbutiken använder de internationella verifieringstjänsterna Verified by Visa, MasterCard SecureCode och American Express SafeKey.

Paytrail Oyj står som mottagare av betalningen på kortfakturan och vidarebefordrar betalkortsbetalningen som kunden betalat direkt till handlaren. Kortbetalning sker med ett säkert skyddat betalningsformulär och betalkortsinformationen lagras inte i nätbutikens system.

Mobila betalningsmetoder

Mobila betalningsmetoder Pivo, MobilePay och Siirto är tjänster som fungerar i applikationen, med vilka du kan betala för onlineköp som banköverföring från ditt konto eller som kortbetalning från ditt kort genom att acceptera betalningen i respektive applikation.

Pivo accepterar även Siirto-betalningar, vilket innebär att betalningen kan accepteras i vilken applikation som helst som stöder Siirto. Apple Pay är en tjänst som fungerar på en Apple-enhet, som gör att du kan betala för köp med ett betalkort kopplat till enheten.

Svänga
Användarvillkor finns på Pivos webbplats.
Pivos användarvillkor

MobilePay
Villkoren finns tillgängliga på MobilePays hemsida.
MobilePay villkor

Flytta

Villkor som gäller för överföringsbetalningar:
OP:s allmänna betalningsvillkor i euro (.pdf)
Användarvillkor för transfertjänsten hos Nordea (.pdf)

Apple Pay
Användarvillkor finns på Apples webbplats.
Användarvillkor för Apple Pay

Faktura- och avbetalningstjänster

Faktura- och avbetalningstjänster via Paytrail erbjuds av OP, Walley, Jousto och AfterPay. Walley erbjuder även ett faktura- och avbetalningsalternativ för företagskunder.

Vänligen läs de specifika villkoren för finansieringsbolaget, som du kommer att se när du accepterar betalningen. När du accepterar betalningen accepterar du även finansbolagets villkor.

Wally
Walleys allmänna fakturerings- och delbetalningsvillkor för företag (.pdf)
Walleys allmänna villkor för fakturering, kontokredit och avbetalning (.pdf)
Standard europeisk konsumentkreditinformation (.pdf)
Läs mer: walley.fi

Elasticitet

Jousto produktbeskrivning (.pdf)
Läs mer: elastic.com

OP-faktura
OP Faktura konsumentvillkor (.pdf)
OP Faktura produktbeskrivning för handlaren (.pdf)
Läs mer: op.fi

AfterPay
Läs mer: afterpay.fi
korsameny