Leveransvillkor

Webbutikens produkter säljs av Hunaja Hetki Oy, ID-nummer 3281677-6. Priserna inkluderar mervärdesskatt (finsk moms 24%). Internationella kunder är ansvariga för tullar, avgifter och skatter i deras destinationsland. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och leveranskostnader.

 

Leverans- och portoavgifter:

Matkahuolto:

Stäng paket 5,90 €

Post:

Postpaket 6,90 €

Leveranstiden för onlinebeställningar är normalt 1 - 2 veckor, leveranstiden för personliga beställningsprodukter är 1 - 3 veckor.

Betalning:

Beställningen betalas vid köptillfället via Paytrail Oy betaltjänst.

Onlinebanker: OP, Nordea, Handelsbanken, POP Bank, Aktia, Sparbank, OmaSp, S-bank, Ålandsbanken och Danske Bank

Faktura/delbetalning: Inkassofaktura/delbetalning

Kort: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express

Andra betalningsmetoder: MobilePay, Pivo

 

Kvitto/garantibevis:

Prenumeranten får ett momskvitto via e-post när beställningen har tagits emot.

 

Returnerar:

Kunden har rätt att returnera produkterna inom 14 dagar. Om du vill byta eller returnera produkten, vänligen kontakta oss först via e-post på: info@hunajahetki.fi.

Kunden står för returfraktavgiften. Produkter kan även returneras till Hunaja Hetke-butikerna.

Hunaja Hetki kommer att återbetala priset för den/de returnerade produkten/produkterna när returen har mottagits och produkten/produkterna befunnits vara berättigade till återbetalning. Den returnerade produkten ska vara oanvänd och i originalförpackning. Kom ihåg att returnera alla delar av produkten. Återbetalning sker till den betalningsmetod som också användes vid den ursprungliga betalningen. 

NOTERA Personliga produkter har ingen returrätt då produkten alltid är unik och designad för kunden. En utskrift av varje personlig produkt skickas till kunden, till vilken små ändringar kan skickas för att göras en gång. Vid tillverkning av en personlig produkt består priset av merparten av den tid som läggs på designarbetet, om du efter att ha mottagit trycket vill avbryta affären återbetalar vi hälften av produktens slutpris samt fraktkostnader. Att acceptera trycket är ett köpbeslut. Det finns inte heller någon returrätt för produkter som säljs till reducerat pris eller säljs som andrahands. Men om det finns ett fel i den personliga produkten, vänligen kontakta oss via e-post.

 

Force majeure

Hunaja Hetki tar inget ansvar för olägenheter eller förseningar orsakade av force majeure. Hunaja Hetke har rätt att ändra leveransvillkoren. Det är konsumentens ansvar att läsa beställnings- och leveransvillkoren innan beställning.

korsameny